Hvor ligger mine streamingtjenester i YouSee Play-appen?

1. Du skal starte med at logge ind i YouSee Play-appen med dit brugernavn og adgangskode.

Få hjælp her, hvis du har glemt dit YouSee Login.

2. Når du er logget ind, kan du klikke på menuen i toppen af siden i venstre hjørne.

3. Vælg nu Kanaler i menuen.

4. Du kan nu se en oversigt over alle kanaler og streamingtjenester du har.

Streamingtjenester, der også giver dig ekstra tv-kanaler

Når du vælger de streamingtjenester og tv-kanaler du ønsker, er der nogle af tjenesterne der er lidt mere specielle end andre. Sammen med streamingtjenesterne Nick + og National Geographic Now, følger der nemlig tv-kanaler, ud over de film og serier streamingtjenesterne indeholder.

Se her, hvilke ekstra tv-kanaler, der følger med streamingtjenesterne