Sådan indstiller du fjernbetjeningen til at styre både tv-boks og tv

Vi yder hverken telefonisk eller skriftlig support på opsætning af din fjernbetjening.

Før du går i gang

• Dit tv og din tv-boks skal være tændt.

• Du skal skrue helt op for lydstyrken på din tv-boks.

• Du skal bruge et tal, når du indstiller fjernbetjeningen. Det kan du finde i tabellen herunder.

Producent

Kode

Grundig

1

JVC

2

LG

3

Panasonic

4

Philips

5

Samsung

6

Sharp

7

Sony

7

TCL

8

Thomson

8

Toshiba

9

Andet

0

Indstil fjernbetjeningen

1. Hold 4 og 6 nede på fjernbetjeningen til tv-boksen, indtil den røde LED-pære blinker to gange. Det tager cirka 5 sekunder.

2. Peg fjernbetjeningen mod dit tv. Og hold det tal nede, som passer til dit tv. Når dit tv slukker, må du slippe.

YS5000_fjernbetjening_prog01
  1. Nu kan du styre både din tv-boks og dit tv med fjernbetjeningen.

Fjernbetjening 2

Nulstil fjernbetjeningen

1. Hold "lydløs"-knappen og "9"-knappen nede på samme tid i 5 sekunder

2. Når LED-pæren i toppen af fjernbetjeningen blinker 2 gange, så er den nulstillet igen.

YS5000_fjernbetjening_reset_02