Hvordan bruger jeg samme fjernbetjening til tv og YS5000 tv-boksen?

Bemærk, at der ikke ydes telefonisk support på opsætning af din fjernbetjening

Når du bruger YouSee tv-boksen kan du indstille fjernbetjeningen til både at styre tv-boksen og dit tv. Så behøver du kun bruge én fjernbetjening. Se her, hvordan du gør.

Før du går i gang

Først skal du sikre dig at dit tv og din YouSee tv-boks er tændt. Så skal du skrue helt op for lydstyrken på tv-boksen.

Dette er vigtig da fjernbetjeningen fremover vil styre lydstyrken på dit tv, og ikke tv-boksen. Sættes lydstyrken for lavt på tv-boksen ved programmering af fjernbetjeningen, vil det ikke være mulig at skrue op for lydstyrken på tv-boksen, før man har nulstillet fjernbetjeningen.

Sådan gør du

1. Tryk på og hold 4 & 6 på fjernbetjeningen til tv-boksen nede i ca. fem sekunder, til den røde LED-pære i toppen blinker to gange.

2. Peg fjernbetjeningen mod tid tv. Tryk på og hold nummeret nede, der passer til dit tv, indtil dit tv slukker. Slip herefter knappen.
    Du kan se nummeret til dit tv, i tabellen nedenfor.

1. Nu skulle fjernbetjeningen gerne være programmeret til dit tv og du kan tænde og slukke dit tv på knappen øverst til venstre på fjernbetjeningen.

Fjernbetjening 2

TV Nummer

Producent

Kode

Grundig

JVC

LG

Panasonic

Philips

Samsung

Sharp

Sony

TCL

Thomson

Toshiba

Andet