YouSee hjælp

Hvordan låser jeg mine optagelser, så de ikke bliver slettet?

Lær hvordan du låser dine optagelser, hvis du har en af disse tv-bokse
(YSR2000 eller YS4000):

YSR2000
YS4000


Sådan låser du dine optagede udsendelser

Selvom det er smart, at du nemt og hurtigt kan slette optagelser for at frigøre plads på din tv-boks, så er jo udsendelser, som man for alt i verden ikke vil slette. Og det er heldigvis nemt at styre. Har du udsendelser du ikke ønsker at tv-boksen må slette, skal du nemlig bare låse optagelsen. Se her, hvordan du gør.

  1. Tryk Menu på din fjernbetjening. 

  2. Vælg så menupunktet Min side.

Billede 1
  1. Vælg punktet Alle optagelser for at finde alle dine optagelser

Billede 2
  1. Du skal nu finde den optagelse, du vil låse. Du kan både vælge enkeltstående film eller hele programserier.

Billede 3
  1. Når du har fundet den optagelse, som du gerne vil låse, så skal du vælge Hængelåsen og trykke OK.

Billede 4
  1. Du kan nu se, at Hængelåsen er blevet blevet lukket. Det betyder, at optagelsen er blevet låst og derved, hvis tv-boksens harddisk eller skyen skulle blive fuld, så vil denne optagelse ikke blive slettet. Det kan du også se på den lille hængelås, der nu sidder på Slet-ikonet.
    Hvis du gerne vil låse optagelsen op igen, skal du bare trykke på Hængelåsen.

Billede 5


Alternativ oversigt over optagelser

Du kan godt få et bedre overblik over dine optagelser, hvis du gerne vil ændre præsentationen for optagelserne. Du har nemlig mulighed for at sortere dem alfabetisk, efter dato eller efter genre.

Billede 6

Du kan også vælge om du vil se billeder eller du ønsker at få vist dine optagelser i listeform. Det kan du nemt skifte imellem ved at bruge menupunktet i højre hjørne.

Billede 7

Hvad synes du om denne side?


Har du brug for yderligere hjælp?