YouSee hjælp

Hvordan opsætter jeg min YouSee Homebox via telefonstikket?

Før du går i gang

 1. Tjek datoen for installationsdagen på din ordrebekræftelse. Du kan først installere YouSee HomeBox på installationsdagen, som du kan se på din ordrebekræftelse.

 2. Tag alt ud af dine telefonstik. Alle telefonstik skal være tomme, før du går i gang med installationen.

Du skal bruge følgende udstyr til at installere YouSee HomeBox.

Det er vigtigt, at du bruger de medfølgende kabler til installationen. Selvom de kan ligne andre kabler, er de ikke nødvendigvis ens.

Billede 1


Kabling

 1. Sæt gennemgangsstikket i dit almindelige telefonstik på væggen.

 2. Sæt kablet med de smalle, grå stik i bunden af gennemgangsstikket og i den grå port xDSL1 på bagsiden af YouSee HomeBox.

 3. Sæt strømforsyningen i Power på bagsiden af HomeBoxen og i stikkontakten på væggen. Tænd på tænd/sluk-knappen på siden af HomeBoxen.

 4. Afvent lys i tænd/sluk-lampen på forsiden af HomeBoxen.

 5. Første gang HomeBoxen starter op, henter den opdateringer fra YouSee. Det kan derfor vare op til 20 minutter før den er færdig. Sluk ikke for HomeBoxen i denne periode. Imens HomeBoxen henter opdateringer, vil power-lampen blinke hvert sekund, og HomeBoxen kan genstarte 2-3 gange.

Billede 2

Installationen er færdig, når telefoni-lampen, internet-lampen, forbindelses-lampen og power-lampen lyser konstant.Tilslutning til internettet gennem YouSee HomeBox

Du kan komme på internettet med din YouSee HomeBox på to måder. Du kan enten tilslutte din pc til HomeBoxen med et netværkskabel eller  opsætte en trådløs forbindelse. Med en trådløs forbindelse slipper du for at have en ledning mellem din pc og boksen, og det er muligt for flere pc'er at komme på nettet samtidig.

Du skal bruge følgende udstyr for at tilslutte din Homebox til internettet med et kabel.

image


Tilslutning af internet med netværkskabel

 1. Sæt netværkskablet med de brede, gule stik i én af de gule porte på bagsiden af YouSee HomeBox og i netværksstikket i din computer.

 2. Tænd din computer. Afvent lys i en af de grønne netværkslamper på bagsiden af HomeBoxen.

 3. Åbn en ny hjemmeside. I adressefeltet øverst på siden skriver du yousee.dk. Ender du på YouSees hjemmeside, så har du oprettet forbindelse til internettet ved hjælp af et kabel.

Billede 4


Tilslutning af telefon til youSee Homebox

Der er forskel på, hvordan du tilslutter din telefon alt afhængigt af, hvilket telefonstik, du har på væggen.

Som tidligere skal du derfor tage udgangspunkt i den type stik du har derhjemme, og så følge guiden på billederne.

Billede 5
 1. Sæt kablet fra din telefon i en af de grønne indgange på bagsiden af HomeBoxen. Du kan tilslutte en telefon mere på samme måde, hvis du har flere grønne indgange på bagsiden.

 2. Hvis din telefon har 3-polet stik, skal du i stedet benytte adapterkablet. Sæt adapter-kablet i en af de grønne indgange på bagsiden af HomeBoxen. Sæt dit telefonkabel i den anden ende af adapter-kablet.

Billede 6


Se videoFandt du ikke svaret du ledte efter?

Gå til hjælp, for at få en oversigt over alle vores guides, eller søg på vores forum for at se, om andre har haft netop din udfordring samt hvad løsningen er.

Hjalp denne side dig?

Har du brug for yderligere hjælp?