YouSee hjælp

Indstillinger på YouSee Streamer

YouSee Streamer har masser af specielle indstillinger, der kan hjælpe dig til den bedste oplevelse på dit tv.

YouSee_Streamer_instillinger_01

Wifi og trådløst netværk

Under Indstillinger - Netværk og internet, kan du nemt vælge et andet netværk. Det er smart, hvis du fx har streameren med i sommerhuset.
Vælg det wifi på listen, som du vil forbinde til. Og indtast koden til dit wifi.
Så forbinder din streamer til netværket.

YouSee_Streamer_instillinger_02

Hakker film og serier?

YouSee Play-appen viser indhold i 25 eller 50hz. Det er den billedhastighed tv og film vises i Danmark. Vi anbefaler derfor en visningstilstand på 50hz.

Flere af de andre apps, viser deres internationale indhold i 30 eller 60hz. Det kan betyde, at billedet hakker. Hvis det er tilfældet, kan du ændre Visningstilstand til den hastighed, så den passer til det indhold du vil se.

Har du et ældre tv, så kan det have indflydelse på, hvilken indstilling du kan vælge.

Under Indstillinger – Enhedspræferencer – Skærm og lyd - Skærmopløsning - Visningstilstand på din YouSee Streamer, kan du tilpasse opsætningen, så den er præcis, som du ønsker det.

YouSee_Streamer_instillinger_03

Dolby Vision, HDR10 eller SDR?

Syntes du at farverne ikke bliver gengivet som de skal? Så kan det skyldes, at du skal vælge et andet HDR-format. HDR betyder High Dynamic Range. Det er et format, der definerer gengivelse af farver, lys og dybde. Dolby Vision og HDR10 er 2 forskellige formater af HDR.

Det er afhængigt af dit TV og det indhold du afspiller, om de forskellige HDR-formater kan gengives.

Alt indhold fra YouSee Play er i SDR (Standard Dynamic Range). Flere af streamingtjenesterne tilbyder indhold i de andre formater.

Under IndstillingerEnhedspræferencerSkærm og lyd - Skærmopløsning - HDR-prioritet på din YouSee Streamer, kan du tilpasse opsætningen, så den er præcis, som du ønsker det. Når du vælger et nyt HDR-format, skal streameren genstarte. Det tager ca. 1 minut.

YouSee_Streamer_indstillinger_05

Tænd dit tv sammen med din streamer

Din streamer er indstillet sådan, at dit tv også tænder, når du tænder streameren (HDMI CEC). Så har du kun brug for én fjernbetjening.

HDMI CEC kan drille lidt, hvis man har det slået til på både dit tv og streameren på en gang. Her skal man prøve sig lidt frem til den indstillinger der virker.

Genstart streameren

Bliver din streamer - ustabil eller langsom, kan du genstarte den under Indstillinger – Enhedspræferencer.

YouSee_Streamer_instillinger_04

Var denne side brugbar?

Har du brug for yderligere hjælp?