Installér dit KAON 3420 modem via fiber

Vent med at installere, til den dato der er oplyst på din ordrebekræftelse. Din ordrebekræftelse har du fået på mail eller brev.

Det finder du i kassen

Det skal du bruge nu:

Det skal du bruge i nogle tilfælde:

1. Find fiberboksen i dit hjem.

Fiberboksen kan se anderledes ud end på tegningen.
    Tjek, at fiberboksen er tilsluttet strøm og er tændt.

1. Forbind din fiberboks med din router.

1. Sæt strøm til din router. Og tænd på on/off-knappen på bagsiden af routeren.

1. Tjek internetlampen på din router. Når internetlampen lyser konstant, er du klar til at gå videre til næste trin.

Hvis ikke lampen lyser konstant efter 10 minutter, kan du prøve at sætte det røde kabel i en anden indgang i fiberboksen.

1. Find oplysningerne om dit nye wi-fi.

På undersiden af din router finder du:
    • Netværksnavn
    • Adgangskode
    Disse skal du bruge for at oprette forbindelse til dit nye wi-fi.

1. Åbn din computer, tablet eller smartphone, og opret forbindelse til dit nye wi-fi.

Vil du tilslutte en enhed uden wi-fi?
    Brug det netværkskabel, der følger med i kassen. Du skal slutte kablet til din router.

1. Har du brug for yderligere hjælp?
    Kontakt YouSee

Skal du også installere bredbåndstelefoni?
Her finder du en vejledning til, hvordan du installerer bredbåndstelefoni.

Download Installationsvejledning

Skal du også sætte din FiberTwist op?
Download Installationsvejledning til FiberTwist og Router