YouSee hjælp

Ofte stillede spørgsmål om telefoni hos YouSee

Herunder kan du læse mere om fastnettelefoni generelt.

Du kan sagtens surfe på internettet og tale i telefon på samme tid, selvom du har telefoni via din bredbåndsforbindelse. Når du taler i telefon, tilpasser båndbredden sig automatisk, så dit internet stadig virker. Din bredbåndshastighed vil altså være den sammen, uanset om du taler i telefon eller ej.

Du kan foretage alarmopkald til 112, når du har tilsluttet dit modem og har forbindelse til nettet. Modemmet virker kun, hvis strømmen er tilsluttet. Er der strømsvigt, vil du altså ikke kunne ringe ud.

Flytter du, skal du huske at melde det til os, fordi dit opkald ellers kan blive viderestillet til en forkert alarmcentral.

Har du et telefonabonnement, hvor du kan ringe frit til andre fastnetnumre, kan det være en fordel at kende forskel på et mobil- og et fastnetnummer.

Mobilnumre starter ofte med følgende cifre:

2, 30, 31, 40, 41, 42, 50, 51, 52, 53, 60, 61, 71 og 81

Du kan ikke ringe til 901- og 905-numre med YouSee Telefoni. 900-numre bruger virksomheder og organisationer til at opkræve beløb, som brugerne betaler over telefonregningen. Det kan fx være under indsamlinger, hvor man kan bidrage ved at ringe op til et 900-nummer.

Hjalp denne side dig?

Har du brug for yderligere hjælp?