Opret -og aktivér et gæstenetværk

Bemærk, 'Mit internet' appen er kun tilgængelig, hvis du har en COAX-forbindelse, og et Sagemcom F@st3890v2 -eller Fast3890v3 router.

Vil du gerne oprette et gæstenetværk, som du nemt kan dele med dine gæster? I ‘Mit Internet’ appen kan du netop oprette et gæstenetværk. Se følgende guide.

Opret et gæstenetværk

1. Tryk på Gæstenetværk som sidder midt på startskærmen.

xxx
  1. Swipe Slå gæste wi-fi til.

xxx-1
  1. Indtast dit ønsket gæstenetværksnavn og adgangskode i felterne.

2. Tryk på Gem.

Det kan tage op til 5 minutter før dit gæstenetværket vil blive oprettet.

xxx-2
  1. For at dele gæste netværket -og adgangskode med dine gæster, tryk enten på Del via QR-kode eller Del via andre apps.

xxx-3

Deaktivér dit gæstenetværk igen?

Ønsker du ikke længere at dele dit gæstenetværk?

1. Tryk på Gæstenetværk, som sidder midt på startskærmen.

xxx
  1. Swipe ‘Slå gæste wi-fi til’ fra igen.

De trådløse enheder, som har været tilkoblet gæstenetværket, vil automatiske miste wi-fi forbindelsen, når gæstenetværket bliver slået fra.

xxx-1