Opsæt din YouSee Homebox via fiber

YouSee Homebox - Via FiberSkift valg

Vent med at installere, til den dato der er oplyst på din ordrebekræftelse. Din ordrebekræftelse har du fået på mail eller brev.

Det skal du bruge:

Billedet viser en router en strømforsyning og et kabel med et rødt stik i enden.
  1. Tilslut kablet med de røde stik til den røde indgang på bagsiden af din router og til din fiberboks.

Billedet viser en fiberboks der er koblet til en strømtilslutning. Fra fiberboxen går der et kabel med et rødt stik i begge ender over til en router.

Hvis din fiberboks allerede er tilsluttet et internetstik, kan du tilslutte routeren til andre netværksindgange i din bolig.

Sådan gør du:

1. Tilslut din fiberboks direkte til et internetstik i væggen.

1. Du kan nu tilslutte din router til andre internetstik i dit hjem, og du kan hoppe videre til næste trin i opsætningen.

1. Sæt strøm til din router og sørg for at den er tændt.

Det kan tage et par minutter før din router er klar til brug.

Billedet viser bagsiden af en homebox og hvordan strømkablet går fra strømstik til homebox
  1. Tjek Internetlampen foran på routeren. Når internetlampen lyser konstant, er du klar til at gå videre til næste trin.

Hvis ikke lampen lyser konstant efter 10 minutter, kan du prøve at sætte det røde kabel i en anden indgang i din fiberboks.

Billedet viser forsiden af en homebox, der lyser grønt i Power og i Internet
  1. Vælg hvordan du vil oprette forbindelse til internettet

1. Find netværksnavn og adgangskode (netværksnøgle) på bagsiden af din router.

Billedet viser det klistermærke der er bagpå homeboxen. På klistermærket står navn og kode på wifi-netværket.
  1. Åbn din computer, tablet eller telefon og find netværksnavnet på listen over trådløse netværk.

1. Opret forbindelse med adgangskoden.

Sådan skifter du navn og kode på dit wifi (yousee.dk)

1. Find netværkskablet med de gule stik, og sæt det i din computer.

Billedet viser et netværkskabel med gule stik, som du skal bruge til at tilslutte din enhed til internettet, hvis du ikke bruger wifi.
  1. Sæt den anden ende af stikket i en af de gule indgange på din router. Nu er du på nettet.

Skal du også installere andre produkter?

Skal du også opsætte din FiberTwist?

Download Installationsvejledning til FiberTwist og Router

Virker det ikke?

Kontakt os , så kigger vi på det sammen.

Her kan du se den fulde installationsvejledning. Hvis du hellere vil have vejledningen i pdf-format, kan du downloade installationsvejledningen her.