Opsæt din Sagemcom F@st 3890V2 router

Sagemcom Fast 3890V2Skift valg

Vent med at installere, til den dato der er oplyst på din ordrebekræftelse.
Din ordrebekræftelse har du fået på mail eller brev.

Det skal du bruge:

Brug altid de kabler, vi har sendt sammen med routeren

Sagemcom Fast 3890v2 - Det skal du brugeBilledet viser det udstyr, som du skal bruge: 1. Routeren 2. Strømforsyningen 3. Et routerkabel 4. Et netværkskabel

Inden du tilslutter routeren, skal du:

1. Finde hovedstikket i dit hjem.

En bolig kan have mange forskellige antennestik, men der er altid kun ét hovedstik.

Sæt altid din router til hovedstikket.

Her er et par tips til at hjælpe dig med at finde dit hovedstik:

• Hovedstikket er som regel placeret tæt på vejen.

• Hvis du har flere etager, er det oftest i stueetagen.

1. Afgøre, hvilken stiktype dit hovedstik er.

Kan routerkablet skrues direkte på hovedstikket eller ej?

På tegningen kan du se nogle eksempler på stik, hvor routerkablet kan skrues direkte på. Hvis dit stik ikke er af den type, skal du bruge signalfordeleren.

imageEt billede af de forskellige stiktyper, som dit routerkabel kan skrues på.

Så skal du bruge den medfølgende signalfordeler. På tegningen kan du se, hvordan du gør.

SignalfordelerEt billede af, hvordan du sætter signalfordeleren på stikket. Stikkene på signalfordeleren skal vende nedad.

Opsæt din router

Vent med at tænde for strøm og computer til du har tilsluttet alle kablerne.

1. Skru routerkablet på routeren og på dit kabel-tv stik.

2. Sæt strømforsyningen til routeren og tænd for strømmen.

3. Routeren blinker i de fire nederste lamper indtil routeren er klar.
    Når lampen Internet lyser konstant har routeren fået forbindelse til internettet.

4. Vælg hvordan du vil oprette forbindelse til internettet.

1. Find netværksnavn (SSID) og adgangskode på bagsiden af din router.

Sagecom Fast 3890v2 - SSID
  1. Åbn din computer, tablet eller telefon og find netværksnavnet (SSID) på listen over trådløse netværk.

2. Opret forbindelse med adgangskoden.

Opsæt din Sagemcom Fast 3890v3 router (yousee.dk)

1. Find netværkskablet med de gule stik, og sæt det i din computer.

2. Sæt den anden ende af stikket i en af de gule indgange på din router. Nu er du på nettet.

Virker det ikke?

Kontakt os, så kigger vi på det sammen.