Opsætning af mail på Android-enhed

Vejledningen her viser dig, hvordan du sætte din Android smartphone eller tablet op til at modtage mails fra din YouSee-mailkonto.

Bemærk: billederne i guiden kan se anderledes end den version af Android, du har på din telefon.

1. Tryk på Indstillinger.

OBS: Du skal muligvis trykke på din menu-knap, hvis ikke indstillinger er på din hjemmeskærm.

1. Tryk på Brugere og konti

1. Tryk på Tilføj konto

1. Tryk på E-mail

1. Vælg POP3-konto eller IMAP-konto, afhængig af hvilken type konto du vil opsætte. Er du i tvivl, så vælg POP3.

1. Indtast oplysninger for indgående server

• POP3-server: pop3.yousee.dk eller pop3.mail.dk

• IMAP-server: imap.yousee.dk eller imap.mail.dk

• Sikkerhedstype: SSL

• Port for POP3: 995

• Port for IMAP: 993

Se evt. flere serveroplysninger her.

1. Her skal du indtaste oplysningerne for udgående server

• SMTP-server: asmtp.yousee.dk

• Sikkerhedstype: Ingen

• Port: 587

• Brugernavn: Din YouSee-mailadresse

• Adgangskode: Din adgangskode, som du angav, da du oprettede din YouSee-mail

Tryk herefter på Næste

OBS: Hvis du mangler din kode, kan du logge ind på på Mit YouSee og ændre den under Mailindstillinger. Se her hvordan

1. Til slut skal du vælge hvor ofte din mail skal synkronisere og derved opdateres på din enhed.

Vælg interval ud fra Frekvens for synkronisering.