YouSee hjælp

Opsig dit abonnement på Netflix i Bland Selv

Hvis du ikke længere er interesseret i at have Netflix som en af dine streamingtjenester i Bland Selv, så skal du blot fravælge Netflix i Bland Selv.

Din adgang til Netflix vil først stoppe, når den igangværende abonnementsperiode for Netflix er afsluttet. Der kan gå op til 30 dage, før dine point er tilgængelige i Bland Selv igen.

Bemærk, at hvis dit Netflix abonnement ikke er abonneret gennem Bland Selv, så skal du afmelde det direkte hos Netflix her.

Netflix Billede 1

Hvad synes du om denne side?


Har du brug for yderligere hjælp?