Hvordan optager jeg via YouSee Tv & Film appen?

Film & TV App'enSkift valg

For at kunne se optagelser på dit tv, som du har planlagt via YouSee Tv & Film-appen, så kræver det, at du har en Humax YS4000 tv-boks.

Du kan tjekke i bunden af din Humax-boks, om det er en YS4000-model du har.

Sådan gør du

1. Åbn Tv-guiden i YouSee Tv & Film appen og find den udsendelse, du gerne vil optage.

1. Herefter trykker du på optag-knappen under beskrivelsen af udsendelsen.

1. Nu skal du vælge om du vil optage et enkelt afsnit, eller om du vil optage alle kommende afsnit.

1. Når du har valgt, hvad du vil optage, kan du se de røde markeringer ud for udsendelsen.

Du finder alle dine optagelser i menupunktet Optagelser på din tv-boks.