Sådan får du en bedre forbindelse på dit KAON 3420 modem

1. Tjek, om der er driftsforstyrrelser

Er der driftsforstyrrelser på min adresse?

image
  1. Genstart dit modem

Selvom det kan lyde banalt, så er det i mange tilfælde nok at genstarte modemme for at få forbindelsen tilbage.

1. Du genstarter ved at slukke for strømknappen på bagsiden af modemmet. Markeringen på billedet viser, hvor knappen sidder.

2. Vent herefter 30 sekunder, før du tænder for modemmet igen.

3. Der går et par minutter - 10 minutter max - før der igen bør være forbindelse.

image
  1. Optimér dit wifi

Når du bruger wi-fi, kan hastigheden blive påvirket af, at flere i nærheden bruger samme netværk som dig. Vi anbefaler derfor, at du indstiller modemmet til automatisk at vælge netværkskanal.

Sådan gør du

1. Log ind på Mit YouSee, og vælg 'Bredbånd'

2. Scroll ned til 'Dit trådløse netværk', og vælg 'Start optimering'.

3. Netværkskanalen er nu indstillet til 'Auto', så du fremover kan være sikker på at være på den bedste kanal.

Hvis du har brug for en mere udførlig instruktion, kan du læse guiden her.

1. Placér dit modem rigtigt

Modemmets placering kan betyde rigtig meget for, hvor godt dit wi-fi er. Fx er gips- og botenvægge noget, der hæmmer signalet.

Generelt kan man sige det sådan, at jo færre fysiske forhindringer, der er mellem dit modem og de enheder, der skal bruge internet, desto bedre.

Her er en guide til, hvordan du placerer dit modem bedst.

1. Lyser lamperne rigtigt?

Du kan nemt tjekke, om dit modem fungerer som det skal, ved at tjekke, om der er lys i de rigtige lamper.

Der skal være konstant lys i de tre lamper, som er markeret på billedet.

Er du på wi-fi, skal wi-fi-lampen også være tændt.

image
  1. Nulstil modemmet

Hvis det stadig ikke er lykkedes dig at få forbindelsen tilbage, kan du prøve at nulstille. Husk, at dit modem skal være tændt, mens du nulstiller. Bemærk også, at modemmet går tilbage til fabriksindstillingerne, når du genstarter.

1. Reset-knappen sidder bag på modemmet. Markeringen på billedet viser dig hvor.

2. Tryk en spids genstand som fx en kuglepen ind mod knappen i 15 sekunder.

3. Dit modem går nu i gang med at genstarte. Der kan gå op til 20 minutter, før modemmet er klar igen.

image