Skift navn og adgangskoden til din Wi-fi-forbindelse på zyXEL VMG 8924 (Fullrate)

zyXEL VMG 8924 (Fullrate)Skift valg

Bemærk, hvis du har et Zyxel VMG 8924 eller Sagem Fast 5353 modem, kan du på nuværende tidspunkt ikke skifte navn og adgangskode til dit wi-fi via Mit YouSee.

Login på din router

For at skifte navn og adgangskoden til dit netværk, skal du logge ind i dit modem. Det kan du gøre ved at skrive lokal IP-adressen 192.168.1.1. i adressefeltet i din browser, ligesom når du skal tilgå en almindelige hjemmeside. Her vil du blive bedt om at indtaste Username og Password:

Username: Admin
Password: Serienummeret, der står i bunden af modemmet, markeret med S/N.

Trådløs netværk

Når du modtager dit modem, er den sat op med et standard netværksnavn (SSID) og en standard adgangskode (WPA). Du finder typisk netværksnavn og adgangskode på et mærkat i bunden af eller bag på dit modem. Vi anbefaler, at du ændrer netværksnavnet og adgangskoden til noget, der er mere personligt.

• Via dit modems administrationsside klikker du ind under

Network Settings og vælger Wireless.

• Angiv et Netværksnavn (SSID) for din trådløse forbindelse. Netværksnavnet er det navn, der vises, når du eksempelvis søger efter trådløse netværk fra din mobil, tablet eller computer. Hvis dit modem understøtter både 2.4GHz og 5GHz, skal du typisk give begge netværk et navn.

• Vælg et sikkerhedsniveau for dit netværk. Vi anbefaler, at du bruger WPA2-PSK eller WPA-PSK

• Angiv en Adgangskode (WPA) for dit trådløse netværk. Vi anbefaler, at adgangskoden er på minimum 8 tegn og indeholder både store og små bogstaver samt tal. Undlad at bruge æ, ø og å.