Skift navn og adgangskode til din wifi-forbindelse på Sagemcom Fast 5353(Fullrate) eller Zyxel VMG 8924

1. Skriv 192.168.1.1. i adressefeltet i din browser og tryk Enter.

2. Skriv Admin i feltet Username og routerens serienummer i feltet Password. Serienummeret står i bunden af eller bag på din router, markeret med S/N.

3. Tryk på Network Settings. Og vælg Wireless.

4. Skriv et Netværksnavn (SSID) til dit wifi. Du bestemmer selv, hvad det skal hedde. Hvis din router understøtter 2.4GHz og 5GHz, skal du give begge netværk det samme navn.

5. Vælg WPA2-PSK til dit wifi.

6. Skriv en ny Adgangskode til dit wifi.

Hjalp det ikke?

Så skal vi have kigget på det sammen.
Kontakt os endelig - så klarer vi resten.