Vilkår for Telefoni

Abonnementsvilkår for YouSee’s telefonitjenester (YouSee Telefoni)

• YouSee’s telefonitjeneste (PSTN)

• YouSee’s ISDN-tjeneste (ISDN2)

• YouSee’s ip-telefonitjeneste via Bredbånd, DSL eller Fiber

• YouSee's ip-telefonitjeneste via Bredbånd, Coax (kabel-tv)

A. Tillægsvilkår for abonnementer på YouSee’s telefonitjeneste (PSTN)

Tillægsvilkår for YouSee Fastnet FriTale

B. Tillægsvilkår for abonnementer på YouSee’s ip-telefonitjeneste via Bredbånd, DSL, Coax eller Fiber

Tillægsvilkår for YouSee Bredbåndstelefoni FriTale

C. Tillægsvilkår for abonnementer på YouSee’s telefonitjeneste (PSTN) eller YouSee’s ip-telefonitjeneste via Bredbånd (DSL eller Fiber)

Tillægsvilkår for FastnetMax
Tillægsvilkår for FriFastnet
Tillægsvilkår for FriWeekend
Tillægsvilkår for Fastnet Udland
Tillægsvilkår for YouSee til YouSee
Tillægsvilkår for TDC’s forsyningspligtabonnementer

D. Tillægsvilkår for abonnementer på YouSee’s ip-telefonitjeneste via Bredbånd, Coax

Tillægsvilkår for Telefoni Fastpris Ekstra, Telefoni Fastpris og Telefoni Forbrug

E. Tillægsvilkår for abonnementer på YouSee’s telefonitjeneste (PSTN) eller YouSee’s ISDN-tjeneste

Tillægsvilkår for Samtale Døgn
Tillægsvilkår for Samtale og Samtale Weekend
Tillægsvilkår for Samtale Selvstændig og Samtale Selvstændig Døgn
Tillægsvilkår for Favorit15
Tillægsvilkår for Favoritaftale
Tillægsvilkår for TeleTid

F. Tillægsvilkår for tillægsydelser til abonnement på YouSee’s telefonitjeneste (PSTN) eller YouSee’s ISDN-tjeneste eller YouSee’s ip-telefonitjeneste via Bredbånd (DSL eller Fiber)

Tillægsvilkår for Udvidet Fejlretning:

• Udvidet Fejlretning Hverdage 8-19

• Udvidet Fejlretning 2 dage