Vælg Viasat Film inkl. Viaplay

Se Forhøret med Ulrich Thomsen

#du-kan-samle-al-din-underholdning-et-sted

Bland din helt egen tv- og streamingpakke

Når du har Bland Selv kan du udskifte de kanaler, du alligevel aldrig ser, med de bedste streamingtjenester. En streamingtjeneste giver dig adgang til en række af film, serier og tv-programmer. Og det smarte ved streaming er, at det giver dig frihed til at vælge, hvad du gerne vil se, og hvornår du vil se det. Du skal med andre ord ikke vente på, at det bliver vist på tv, men kan se det lige når det passer dig. Så med Bland Selv kan du samle al din underholdning ét sted, og du kan endda spare penge. Dine valg kan du udskifte igen efter 30 dage, hvis du har lyst.

#bland-din-helt-egen-tv-og-streamingpakke

Det får du:

Her kan du se, hvad du får adgang til med Viasat Film inkl. Viaplay.

Få adgang til stribevis af film og serier med Viaplay

Viaplay

Streamingtjenesten Viaplay giver dig adgang til et kæmpemæssigt udvalg af film, serier, tv-programmer og børneunderholdning. Der er storfilm i alle genrer, snigpremierer på en lang række tv-programmer, og til de små er der børnefilm og masser af sjove serier.

Viasat Film Premiere

Med denne kanal er du sikret top-underholdning hver aften. Viasat Film Premiere sender mere end 300 premierefilm om året fra de mest populære genrer, så du kan holde dig opdateret med de nyeste og bedste film.

Viasat Film Family

Kanalen viser animerede film med dansk tale, familieeventyr og klassiske børnefilm. Om aftenen kan du se alt lige fra danske klassikere til det nyeste fra Hollywood.

Viasat Film Hits

Viasat Film Hits er tv-kanalen for dem, som elsker gode film og dramaer. Her vises et godt miks mellem nye og klassiske filmhits – både blockbusters som kultklassikere.
 

Viasat Film Action

På kanalen Viasat Film Action får du stillet din tørst for actionfilm. Her kan du se de mest populære action- og spændingsfilm, der sender adrenalinniveauet i vejret. Der vises tre film fra 18-24 hver dag.
#det-faar-du
#-heading

Se Viasat Film inkl. Viaplay uanset hvor du er


Du kan se populære realityprogrammer som Familien fra Bryggen, Masterchef, Paradise Hotel og en masse andre fantastiske serier og film på din mobil, tablet og pc. Hent YouSee Tv & Film-appen, så du altid kan se dine yndlingsprogrammer – selv når du er på farten.

På Viaplay-appen og på viaplay.dk kan du se forpremierer og endnu mere indhold. Du modtager login og vejledning via mail, når du har valgt Viasat Film inkl. Viaplay gennem Bland Selv.


#se-viasat-film-inkl-viaplay-uanset-hvor-du-er
#populaert-paa-viasat-film-inkl-viaplay-heading
#se-krimiserien-the-blacklist
#bland-viasat-film-inkl-viaplay-ind-i-din-tv-pakke