Det største udvalg af danske film

Med Nordisk Film+ får du det største udvalg af danske film samlet i én streamingtjeneste. Se eller gense nye danske film med alle de skuespillere, du kender, og få adgang til de gode gamle klassikere fra Dansk Filmskat. Du får også håndplukkede film fra Hollywood, og familiens yngste kan boltre sig i et sjovt og trygt børneunivers. Filmhyggen er hjemme!

Vælg Nordisk Film+ med YouSee Play – og få al din underholdning samlet ét sted.

Allerede kunde? Vælg Nordisk Film+ her

Sådan får du YouSee Play

Nye storfilm, danske klassikere og sjov for familiens yngste

Her kan du se lidt af det store udvalg af underholdning, du får med Nordisk Film+.

YouSee Play giver dig frit valg på alle hylder

YouSee Play er tv med total valgfrihed

Vil du helst selv bestemme? Så er YouSee Play lige noget for dig! Det er nemlig tv med total valgfrihed. Her kan du fylde alle dine skærme med underholdning, som passer dig og din måde at se på. Vil du bare have et par enkelte favoritkanaler? Eller vil du have det hele? Du bestemmer! Du har frit valg på alle hylder blandt de mest populære tv-kanaler og streamingtjenester. Uanset om det er sport, serier eller storfilm, du er ude efter, så finder du det her. Og når det er tid til nyt, så skifter du bare. Nemt og hurtigt. Så behøver du aldrig gå glip af noget.

Læs mere om YouSee Play

Nye storfilm fra Danmark og Hollywood

Masser af underholdning til hjemmebiografen.

Jagtsæson

Ser du månen, Daniel

Green Book

Flaskepost fra P

John Wick 3

Dronningen

Danske filmklassikere

Se eller gense perler fra den store danske filmskat.

Charles tante

Alle Olsen-banden-filmene

Flådens friske fyre

Den eneste ene

Far til fire på landet

Kampen om Næsbygaard

Se Nordisk Film+ på alle dine skærme

Har du husket at downloade YouSee Play-appen? Med den på din mobil og tablet kan du se 'Ternet Ninja' og andre favoritfilm fra Nordisk Film+, mens du venter på bussen – eller på godt vejr i sommerhuset. Uanset hvor du er, så har du altid al din underholdning lige ved hånden.

Det er for børn

Få masser af underholdning til familiens yngste og til de barnlige sjæle.

Den utrolige historie om den kæmpestore pære

Hannibal og Jerry

Far til fire

Alfons Åberg

Rasmus Klump

Barbapapa

Bland Nordisk Film+ ind i din tv-pakke - det tager 2 min.

Vælg nyt nemt med YouSee Play

Du vælger selv, hvilke kanaler og streamingtjenester, der skal være i din tv-pakke. Og du kan bruge din YouSee Play-app eller din tv-boks til at blande.

  1. Åbn din YouSee Play-app eller tænd din tv-boks

  2. Vælg Indstillinger i menuen

  3. Klik på Tilføj kanaler og streamingtjenester

  4. Vælg de kanaler og streamingtjenester, du vil have

Få svar på spørgsmål om Nordisk Film+

Har du allerede valgt Nordisk Film+ i din tv-pakke, så vil du helt automatisk få opgraderet dit indhold og få adgang til de danske filmklassikere fra Dansk Filmskat og børneindholdet fra Min Bio.

Fordi Dansk Filmskat flytter ind i Nordisk Film+, så vil du nu i stedet få streamingtjenesten Nordisk Film+ i din tv-pakke. Her får du adgang til nye storfilm fra Danmark og udlandet, de mange filmklassikere fra Dansk Filmskat samt masser af børneindhold fra Min Bio. Du får altså meget mere indhold, og det bedste af det hele er, at det ikke koster dig flere point.

Der kommer ikke til at ske noget med dit indhold. Du beholder Min Bio, og har adgang til alt det samme, som tidligere. Du vil dog ikke have adgang til streamingtjenesten Nordisk Film+.

Fordi Min Bio flytter ind i Nordisk Film+, så vil du nu i stedet få streamingtjenesten Nordisk Film+ i din tv-pakke. Her får du adgang til nye storfilm fra Danmark og udlandet, al børneindholdet fra Min Bio samt de mange filmklassikere fra Dansk Filmskat. Du får altså meget mere indhold, og som om det ikke var nok, så får du også frigivet de 3 point, som du nu bruger på Min Bio. Dem kan du i stedet bruge på andre tv-kanaler eller streamingtjenester.

Fordi Min Bio og Dansk Filmskat flytter ind i Nordisk Film+, så vil du nu i stedet få streamingtjenesten Nordisk Film+ i din tv-pakke. Her får du adgang til nye storfilm fra Danmark og udlandet, al børneindholdet fra Min Bio samt de mange filmklassikere fra Dansk Filmskat. Du får altså meget mere indhold, og som om det ikke var nok, så får du også frigivet de 3 point, som du nu bruger på Min Bio. Dem kan du i stedet bruge på andre tv-kanaler eller streamingtjenester.

Fordi Dansk Filmskat og Min Bio flytter ind i Nordisk Film+, så vil du nu i stedet få streamingtjenesten Nordisk Film+ i din tv-pakke. Her får du adgang til nye storfilm fra Danmark og udlandet, de mange filmklassikere fra Dansk Filmskat, samt al børneindholdet fra Min Bio. Du får altså meget mere indhold, og som om det ikke var nok, så får du også frigivet de 7 point, som du nu bruger på Min Bio og Dansk Filmskat. Dem kan du i stedet bruge på andre tv-kanaler eller streamingtjenester.

Fordi Dansk Filmskat flytter ind i Nordisk Film+, så vil du nu i stedet få en opdateret udgave af streamingtjenesten Nordisk Film+ i din tv-pakke. Her får du adgang til nye storfilm fra Danmark og udlandet, al børneindholdet fra Min Bio samt de mange filmklassikere fra Dansk Filmskat. Du får altså meget mere indhold, og som om det ikke var nok, så får du også frigivet de 4 point, som du nu bruger på Dansk Filmskat. Dem kan du i stedet bruge på andre tv-kanaler eller streamingtjenester.