Underholdning - nemt og simpelt

Når du vælger YouSee Play, får du automatisk adgang til YouSee Play-appen. Her kan du se det meste af den underholdning, du har valgt. Og der er ikke noget ekstraudstyr, du skal forholde dig til. Det er perfekt for dig, der godt kan lide det simple, og som gerne selv vil vælge, hvilket udstyr du vil bruge, hvis du vil se din underholdning på en større skærm. Et nemt og simpelt valg til dig, der godt kan lide en app-baseret løsning.

Stream overalt

Med YouSee Play-appen kan du tage dine tv-kanaler og streamingtjenester med dig overalt og se dem, hvor det passer dig. I sofaen, i sommerhuset, eller når du rejser i EU. Og appen ligger klar til både mobil, tablet, Apple TV, Android TV og Smart Tv. Vil du se YouSee Play via din pc, gør du det bare på play.yousee.dk

Appen følger med alle YouSee Play-abonnementer, og du kan hente den gratis, der hvor du henter apps.

Optag. Start forfra. Skift ud

Er der nogle programmer, du ikke vil gå glip af? Så kan du få appen til at optage dem for dig. Du kan også starte tv-programmer forfra – og hvis du har lyst til at prøve noget nyt, kan du vælge nye tv-kanaler og streamingtjenester direkte fra appen.

Vil du have en endnu større oplevelse?

Appen er smart – men hvis du vil have et bedre overblik over al din underholdning, og hvis lyd, billedkvalitet og en ekstraordinær brugeroplevelse betyder noget for dig – så vil vi anbefale dig at tjekke vores YouSee Streamer eller YouSee Tv-boksen ud. 

Læs mere om YouSee Streamer

Læs mere om YouSee Tv-boksen

Er appen det rigtige for dig?

Du kan se YouSee Play via app, streamer eller tv-boks. Se, hvordan de adskiller sig herunder. Du får altid appen med, uanset hvilket YouSee Play-abonnement, du vælger.

Værd at vide om YouSee Play-appen

Ja, YouSee Play-appen følger med i alle vores tv-abonnementer. Med appen kan du se de fleste af dine tv-kanaler og streamingtjenester på din mobil, tablet, Apple TV eller Smart TV. På den måde kan du tage din underholdning med dig overalt i Danmark og EU. Du kan også nyde den via play.yousee.dk.

Du får selvfølgelig adgang til al den underholdning, du har valgt. Men der er enkelte streamingtjenester, som du ikke får direkte adgang via YouSee Play-appen. Det gælder bl.a. Netflix og Disney+. Vælger du en af de streamingtjenester, skal du se indholdet i deres app, som du får et log-in til. 
 
Bemærk: På nogle tv-abonnementer kan det være nødvendigt at tilkøbe TV 2 Ude for at kunne se TV 2 via appen.

Hvis du foretrækker at have en app-baseret løsning, behøver du ikke andet. Vil du have bedre lyd, bedre billede og bedre navigation og overblik, vil vi anbefale, at du supplerer med ekstraudstyr. Det kan fx være med en YouSee Streamer eller en YouSee Tv-boks.

YouSee Play-appen fås til mobil, tablet, Apple TV og Smart TV, og du kan desuden få adgang til din underholdning via play.yousee.dk.

Læs mere om de tekniske krav til dine enheder

 Der findes ikke en YouSee Play-app til computer, men du kan få adgang til de fleste af dine tv-kanaler og streamingtjenester via play.yousee.dk.

Ja, du kan bruge YouSee Play-appen i hele Danmark, og når du rejser i EU. Appen virker i alle EU-lande i op til 30 dage ad gangen. 

Vi har lavet en guide til, hvordan du finder dine tv-kanaler og streamingtjenester med YouSee Play-appen. Den kan du læse her.

Med YouSee Play-appen kan du se de fleste af dine tv-kanaler og streamingtjenester på din tablet og mobil.

Hent YouSee Play-appen til iOS
Hent YouSee Play-appen til Android

Vi har lavet en guide til, hvordan du bruger YouSee Play-appen på dit Apple TV. Den finder du her.

Vi har lavet en guide til, hvordan du bruger YouSee Play-appen på dit Smart TV. Den finder du her.

Har du et YouSee Play-abonnement, så kan du skifte dine tv-kanaler og streamingtjenester direkte i YouSee Play-appen. Læs mere her