YouSee hjælp

Sådan ser du YouSee Play-appen på dit Apple TV

Apple TVSkift valg

Du kan bruge denne guide, hvis du har et 4. generations Apple TV eller nyere (fra september 2015 og frem). Har du et 3. generations Apple TV eller herunder, kan du desværre ikke bruge YouSee Play-appen.


Har du tv fra YouSee, så har du også mulighed for at benytte YouSee Play-appen på Apple TV. Det vil sige at du kan benytte YouSee Play-appen på Apple TV, som en ny mulighed for at se dine tv-kanaler, film og serier.

Hent appen på Apple TV

På Apple TV skal du åbne App Store. Her skal du søge efter YouSee, vælge YouSee Play-appen og hente den. 

AppleTv_01

AppleTv_02

Sådan logger du ind

Når du har installeret appen og starter YouSee Play-appen første gang, skal du logge ind med dit YouSee login. Du skal benytte det YouSee Login der er tilknyttet dit tv-abonnement. 

Indtaste dit brugernavn og din adgangskode og tryk på "Log ind". Så er ud i gang. 

Hvis du er i tvivl om hvilket login du skal bruge, kan du finde det herAppleTv_03

Sådan bruger du appen

På forsiden finder du det mest sete tv lige nu. 

Nederst finder du menuen. Her finder du alt det indhold du har adgang til, fordelt på Tv, Film, Serier og Børn. 

AppleTv_04


Spørgsmål og svar

Er du tv-kunde med tv gennem antennestikket, så er det ikke et krav at have en tv-boks, for at kunne bruge appen til Apple TV. Er du tv-kunde og modtager tv gennem telefonstikket eller via fiber, så følger der altid en tv-boks med i abonnementet.

Du skal som minimum have et tv-abonnement fra YouSee, samt en stabil internetforbindelse. Vi anbefaler som minimum en 20 Mbit forbindelse.

Du skal bruge dit YouSee Login til at logge ind i appen. Har du flere logins, skal du bruge det YouSee Login der er tilknyttet dit tv-abonnement. 

Videokvaliteten er op til 4,5 Mbit/s og lyden er 5.1 surround på de fleste serier. Ellers er der stereolyd på resten af indholdet.

YouSee Play-appen til Apple TV4 er ikke det samme som din YouSee tv-boks. Der vil være funktioner der ikke findes i appen til Apple TV. Appen er i konstant udvikling, og det er derfor vigtigt, at du husker at opdatere appen. 

Ja. Du skal blot have et Apple TV generation 4 eller nyere og en internetforbindelse der er og hurtig og stabil nok. Helst gerne en 20 mbit forbindelse. 

  1. Start med at finde den film eller serie, du gerne vil se.

  2. Så trykker du på ikonet med de tre prikker til højre i kontrolpanelet.

  3. Nu kan du vælge de undertekster, du ønsker. Vælg fx dansk (fremmedsprog) eller dansk (hørehæmmede).

image

Var denne side brugbar?

Har du brug for yderligere hjælp?