Stream storfilm og serier

Stream storfilm og serier

Der er altid noget at se for jeres beboere og medlemmer, når I har en tv-aftale hos os. I får bl.a. adgang til et stort streamingarkiv, hvor der ligger masser af sjove og spændende serier fra både Danmark og Hollywood. Og så får I også nye film fra Nordisk Film, som kan streames før alle andre. Tag turen til byernes by i det rørende komediedrama 'Rose'. Kom med på vanvidseventyr i Thailand i kæmpesuccesen 'Ternet Ninja 2'. Eller tag ud i den vilde, norske natur med Rasmus Bjerg i 'Vildmænd'.

Fantastiske film

Al din underholdning samlet ét sted

Hos YouSee har vi gjort det nemt for jeres medlemmer og beboere at bestemme, hvordan deres perfekte tv- og streamingoplevelse skal se ud. Man kan nemlig blande sin helt egen tv- og streamingpakke, og der er masser af underholdning at vælge imellem.

Disney+ i Bland Selv

Disney+ i Bland Selv

Disney+ er en streamingtjeneste, der udbydes af The Walt Disney Company. Med Disney+ kan du opleve de største historier fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic og Star samlet ét sted. Stream storfilm, nye Originals og populære serier. Med alt fra de nyeste hits til uforglemmelige klassikere, er der altid noget spændende at se. Disney+ er blandt de 5 mest populære streamingtjenester i Danmark.

Se hvad Disney+ tilbyder

Få den bedste tv- og streamingoplevelse

Med tv hos os kan medlemmer og beboere samle deres tv-kanaler og streamingtjenester og få et bedre overblik over al deres underhold, Det kan nemt finde dét, de vil se - og så kan der end være penge at spare ved at samle.

Bland din helt egen tv- og streamingpakke

Vælg mellem mere end 50 tv-kanaler og 10 streamingtjenester og skift dem ud, når du har lyst via YouSee Tv-boksen eller YouSee Play-appen.

Få den bedste tv-oplevelse med en tv-boks

Tv-boksen giver nem adgang til al underholdning. Med boksen kan man sætte programmer på pause eller starte dem forfra, hvis man misser starten. Der kan også optages, det man vil og gå på opdagelse i det store tv-arkiv og leje de nyeste blockbustere. Her kan du download materialer til fx jeres hjemmeside og nyhedsbrev.