Brug YouSee Musik på computer

Du kan lytte til YouSee Musik på musik.yousee.dk. Du skal logge ind med dit YouSee Login — som du bruger til fx Mit YouSee.

Du kan have flere YouSee Logins. Så du skal bruge det login, der er adgangsgivende til YouSee Musik.

Har du glemt dit YouSee Login?
Få hjælp til login her.

Hvilke internetbrowsere er understøttet?

Du kan bruge YouSee Musik i følgende browsere på din PC/Mac:

• Google Chrome

• Microsoft Edge

• Safari

• Mozilla Firefox

Husk altid at opdatere din browser til den nyeste version for den bedste oplevelse, når du bruger YouSee Musik.

Sådan opdaterer du din Chrome browser

Sådan opdaterer du din Edge browser

Sådan opdaterer du din Safari browser

Sådan opdaterer du din Firefox browser

Download YouSee Musik til din computer

Hvis du bruger Google Chrome eller Microsoft Edge som din internet browser, kan du downloade YouSee Musik som en desktop-app.

Du finder download knappen under dine bruger-indstillinger i øverste højre hjørne på musik.yousee.dk

Prøv YouSee Musik-appen

Du kan også downloade YouSee Musik-appen til din mobil eller tablet. Så har du altid musikken lige ved hånden.
Læs mere om appen her