Brug YouSee Musik på computer

Du kan lytte til YouSee Musik på musik.yousee.dk. Du skal logge ind med dit YouSee Login — som du bruger til fx Mit YouSee.

Du kan have flere YouSee Logins. Så du skal bruge det login, der er adgangsgivende til YouSee Musik.

Har du glemt dit YouSee Login?
Få hjælp til login her

Hvilke internetbrowsere er understøttet?

Du kan bruge YouSee Musik i følgende browsere på din PC/Mac:

• Google Chrome

• Microsoft Edge

• Safari

• Mozilla Firefox

Husk altid at opdatere din browser til den nyeste version for den bedste oplevelse, når du bruger YouSee Musik.

Sådan opdaterer du din Chrome browser

Sådan opdaterer du din Edge browser

Sådan opdaterer du din Safari browser

Sådan opdaterer du din Firefox browser

Sådan bruger du YouSee Musik

Når du er logget ind, kan du søge musikken frem, ved at klikke på søg ikonet i højre side. Når du har fundet frem til en sang eller et album, klikker du på play ikonet.
Du kan vælge om musikken skal afspilles med det samme, eller sættes i kø.

YouSee Musik via desktop

Prøv YouSee Musik-appen

Du kan også downloade YouSee Musik appen til din mobil eller tablet. Så har du altid musikken lige ved hånden. Læs mere om appen her