Jeg kan ikke logge ind i Mit YouSee

Kan du ikke logge ind i Mit YouSee? Det kan skyldes, at vi er i gang med at ændre vores systemer, så det bliver nemmere for dig at være kunde hos os.

Imens vi arbejder på det, kan du med stor sandsynlighed få hjælp i punkterne herunder.

Vi beklager ulejligheden.

Får du en fejlmelding, når du forsøger at logge ind? Så opret i stedet din bruger her.

Får du en fejlmelding, når du forsøger at logge ind? Så opret i stedet din bruger her.