Se dit simkortnummer

Hvor kan jeg se mit simkort-nummer?Skift valg

Skal du bruge dit simkortnummer, kan du altid finde nummeret i menuen på din telefon eller gennem en app.

Du kan også læse nummeret på selve simkortet på telefonen. Nummeret består af mellem 11 og 20 cifre.

Find simkortnummer på iPhone

1. Tryk på Indstillinger

2. Tryk på Generelt

3. Tryk på Om

Du finder simkortnummeret
under punktet ICCID.

Billede til at finde simkortnummer

Find simkortnummer på Android

På Android mobiler kan du som oftest ikke finde dit simkortnummer i menuen på mobilen.

Der findes forskellige apps, du kan
downloade i Play Butik på mobilen.
Og disse kan vise dig simkortnummeret.

Fx denne app SIM Information.

Kan du ikke finde simkortnummeret på mobilen, kan du altid finde det på Mit YouSee under Mobil.

Du kan desuden altid finde dit simkortnummer direkte på simkortet.