Hvordan genstarter og nulstiller jeg min Humax tv-boks?

Hvis du har problemer med at se YouSee Tv, kan du først prøve at genstarte din Humax tv-boks. Det hjælper i langt de fleste tilfælde.

Genstart tv-boksen

Der er to måder du kan genstarte din tv-boks på.

Du kan tage strømmen fra tv-boksen

Vi anbefaler denne metode.

1. Du tager strømmen ved enten at slukke på Tænd/sluk-knappen bag på tv-boksen eller ved at slukke for den stikkontakt, som tv-boksen er forbundet til.

2. Vent 10-15 sekunder og tænd så igen. Det burde fikse dine tv-problemer.

image

Du kan genstarte din tv-boks med din fjernbetjening

1. Tænd din tv-boks og dit tv.

2. Vælg Menu på fjernbetjeningen til din tv-boks.

3. Vælg Så punktet Indstillinger.

4. Vælg Genstart tv-boksen.

5. Vælg så OK til Genstart tv-boksen.

6. Din tv-boks vil nu genstarte.

Humax_Genstart

Har du stadig problemer, anbefaler vi, at du nulstiller din tv-boks.

OBS
Selvom du nulstiller din tv-boks, beholder du stadig dine optagelser.

Gendan til fabriksindstillinger

Gendannelse af fabriksindstillinger sletter ALLE optagelser! Du beholder dine favoritmarkeringer. Vi viser dig her, hvordan du gør.

1. Tænd din tv-boks og dit tv.

2. Vælg Menu på fjernbetjeningen til din tv-boks.

3. Vælg Indstillinger i menuen til venstre.

4. Vælg System.

5. Vælg nu Gendan fabriksindstillinger.

6. Vælg OK til Gendan fabriksindstillinger.

7. Din tv-boks vil nu genstarte. Når tv-boksen er startet op igen, vil den være nulstillet.

Humax_Gendan_Fabriksindstillinger

Virker det stadig ikke?

Hvis du fortsat har problemer med dit tv, selvom du både har genstartet og nulstillet din tv-boks, kan du kontakte YouSee.