Sådan finder du Kanal 4, Kanal 5 og Discovery

Kanal 4 og Kanal 5 er nu en del af Grund-, Mellem og Fuldpakken.

Alle de andre Discovery-kanaler kan du få et overblik over her.

Sådan finder du de nye kanaler

Hvis du har en tv-boks eller bruger YouSee Play-appen, fremgår de allerede.

• Hvis du ikke har en tv-boks, så finder du Kanal 5 på kanalplads 11, og Kanal 4 på kanalplads 21.

• Hvis du har lavet din egen kanalrækkefølge, bliver kanalerne tilføjet sidst i kanalrækkefølgen.

• Hvis du ikke bruger tv-boksen eller appen, og de nye kanaler ikke er dukket op, skal du lave en kanalsøgning for at finde dem. Du kan se hvordan ved at trykke her.