Kom i gang med din YouSee Streamer

For at få adgang til dit indhold fra YouSee på din YouSee Streamer, så skal du logge ind med dit YouSee Login.

YouSee_Streamer_Igang_01

YouSee Streameren starter på Hjem-siden.

Her finder du et stort udvalg af det indhold, du har til rådighed. Øverst på siden er de mest populære tv-kanaler og hvad de sender lige nu.

YouSee_Streamer_Igang_02

På Hjem, finder du også en række med de apps der er installeret på streameren.

YouSee_Streamer_Igang_03

Du kan læse mere om apps på din YouSee Streamer her

Under Genveje, kan du finde en indgang til tv-guiden, så du kan se hvad der kommer i tv og hvad der har været vist. Under Genveje finder du også Kanaler, hvor du kan gå op opdagelse i alt det indhold de enkelte kanaler har. Det er også her du finder lejefilm fra SF Anytime.

YouSee_Streamer_Igang_04

I toppen af skærmen finder du menuen. Under Film og Serier, har vi samlet at de film og serier fra YouSee, som du har fri adgang til.

YouSee_Streamer_Igang_05

I toppen af skærmen finder du også Apps. Her kan du se alle de apps der er installeret på streameren.

YouSee_Streamer_Igang_06

Under hjertet, er dit personlige indhold. Her samler vi dine favoritter, optagelser og eventuelle lejefilm. Så du hurtigt kan fortsætte med at se, hvor du slap.

YouSee_Streamer_Igang_07

Indstillinger er samlet under ikonet af den lille mand. Her kan du fx sortere din tv-kanaler og finde sektionen med Tips & Tricks. Tips & Tricks er en samling af de mest nyttige informationer om, hvordan du bruger din streamer.

YouSee_Streamer_Igang_08

Du kan læse mere om indstillingerne på streameren her