Sådan bestiller og aktiverer du eSIM

Før du går i gang, skal du sikre dig, at din enhed har indbygget eSIM.
Hvis du er i tvivl, kan du tjekke det på producentens hjemmeside.

Du skal bruge to enheder (fx en computer/tablet og din mobil) for at bestille og aktivere eSIM.

1. Log ind i Mit YouSee fra en anden enhed (fx din computer) end den, du vil oprette eSIM til.

2. Vælg det telefonnummer, som du vil oprette eSIM til, ved at klikke på pilen ud for nummeret.

3. Vælg Simkort og klik på Vis QR-kode.

4. Scan QR-koden med din mobil, og følg instruktionerne på skærmen.

Hvis dit nummer bliver flyttet til os fra en anden udbyder, kan du først aktivere eSIM, den dag dit nummer bliver flyttet. Den dag sender vi dig en mail – og her får du også en guide til, hvordan du installerer dit eSIM.

1. Log ind i Mit YouSee.

2. Vælg det telefonnummer, som skal have eSIM, ved at klikke på pilen ud for nummeret.

3. Klik på Simkort og Installér eSIM – så bliver du guidet igennem aktiveringen.