Sådan slår du undertekster til på pc, når du streamer film og serier

PCSkift valg

Undertekster er kun tilgængelige på nyt indhold på play.yousee.dk og i YouSee Play-appen.

Du har mulighed for at slå undertekster til og fra på film og serier på play.yousee.dk. Du kan også skifte sprog på undertekster, fx til dansk for hørehæmmede.

image
  1. Start den film eller det afsnit af en serie, du vil se.

2. Tryk på undertekst-ikonet nederst i højre hjørne af skærmen.

image
  1. Vælg den udgave af undertekster, du ønsker at bruge. Fx dansk (fremmedsprog) og dansk (hørehæmmede).

image

Undertekster på danske film?

Det er ikke altid muligt at sætte undertekster til danske film. I takt med, at vi udskifter filmene på vores platform, så bliver det muligt at sætte danske undertekster på danske film.