Se dit simkortnummer

Ser din selvbetjening anderledes ud?
Klik her, så er der hjælp at hente.

Du kan se dit simkortnummer på dit fysiske simkort - eller bruge en af vores vejledninger:

• Android-telefoner har forskellige opsætninger. Derfor er det forskelligt, hvordan du finder dit simkortnummer på mobilen.

• På nogle Android-telefoner står simkortnummeret under Om telefonen.

• På Android 4.4 til android 12 kan du hente en app, der kan vise dit simkortnummer.

1. Tryk på Indstillinger.

2. Vælg Generelt og derefter Om.

3. Scroll ned til ICCID - talrækken er dit simkortnummer.

Hvis du allerede er kunde hos YouSee, kan du bruge Mit YouSee til at finde dit simkortnummer.

1. Log ind i Mit YouSee.
    Og tryk på Mobil.

2. Vælg Simkort.

3. Kig under Simkortnummer.

Avatar chat bubble