YouSee hjælp

Spørgsmål og svar til YouSee Musik

Har du spørgsmål i forbindelse med din brug af YouSee Musik, eller er der noget, du er i tvivl om? Du kan finde svar på de mest stillede spørgsmål her på siden:

Har du et nyt mobilabonnement, så er YouSee Musik inkluderet.

Er du i tvivl om dit abonnement indeholder YouSee Musik, kan du logge ind på Mit YouSee og kigge under inkluderede fordele for din mobil.

Du kan kun lytte til musik på en enhed af gangen. Lytter du fx til musik på en mobil, og logger du så ind på en anden mobil og starter et nummer, så stopper musikken på den første mobil.

Du kan begynde at bruge YouSee Musik, så snart dit YouSee mobilabonnement er aktivt. Altså fra den dag dit simkort er aktiveret, og du har signal fra os.

Nye albums og numre er som regel altid tilgængelige på YouSee Musik samme dag som den officielle udgivelsesdato. Det er dog ikke usædvanligt, at kunstere laver eksklusive aftaler om, at deres musik er tilgængelig på en musiktjeneste, før alle andre tjenester. Så der er desværre ikke en garanti for, at musikken er tilgængelig på den officielle udgivelsesdato. 

Ja, det kan du. Med de gældende roamingregler i EU, kan du bruge den data der er inkluderet i dit abonnement - dog max 20 GB - i 36 lande i Europa. Se de 36 lande her

Du kan også bruge YouSee Musik udenfor EU, men her vil du blive opkrævet for dataforbrug. Vi anbefaler derfor, at du bruger YouSee Musik i offline tilstand, så du undgår at blive opkrævet for ekstra data. 

Sådan bruger du YouSee Musik i offline tilstand

Se priserne på roaming udenfor EU

Når grænsen for, hvor meget musik du kan downloade er nået, vil de sange, du har lyttet mindst til, blive slettet for at give plads til at hente nye sange ned.

Du kan justere hvor meget plads du vil reservere til musik på din mobil under Indstillinger i YouSee Musik.

Du kan maksimalt tilføje 1000 numre til en playliste. Det svarer til ca. 60 timers musik på én playliste.

Det sker, at rettighederne til sange eller kunstnere bliver trukket tilbage af pladeselskaberne. Hvis det sker, kan du ikke længere finde sangene på YouSee Musik.

Nogle gange sker det, at enkelte sange bliver fjernet fra bestemte album, i de tilfælde, vil du kunne søge sangen frem fra et andet album.

Hvis du selv er musiker og gerne vil have din musik på YouSee Musik og andre streamingtjenester, så har vi her samlet en liste af tjenester, som kan hjælpe dig.

Gateway
DiGiDi
TuneCore
Landr
Reverbnation

Hjalp denne side dig?

Har du brug for yderligere hjælp?