YouSee hjælp

Spørgsmål og svar til YouSee Musik

Har du spørgsmål til YouSee Musik, eller er der noget, du er i tvivl om? Du kan finde svar på de mest stillede spørgsmål her.


Er du i tvivl, om YouSee Musik er inkluderet i dit mobilabonnement? Så log ind i Mit Yousee og klik på det mobilabonnement, som du vil se detaljer for.

Under Inkluderet i dit abonnement kan du nu se, om YouSee Musik er med i dit mobilabonnement.

Under overeskriften Inkluderet i dit abonnement, kan du se, hvad dit abonnement består af

Du kan kun lytte til musik på én enhed af gangen. Din konto kan dog tilknyttes lige så mange enheder, du ønsker, så du fx kan skifte mellem at høre musik fra din mobil og computer.

Ja, på langt de fleste sange kan du se sangtekster.

For at se dem skal du trykke på mikrofon-ikonet i nederste højre hjørne.

Billedet viser YouSee Musik appen med en grøn markering rundt om en mikrofon nederst i højre hjørne.

Nye album og numre er tilgængelige på YouSee Musik på den officielle udgivelsesdato. Hvis der er musik, du ikke kan finde, skyldes det sandsynligvis, at vi ikke har rettigheder til det.

Ja, det kan du. Med de gældende roamingregler i EU kan du bruge den data, der er inkluderet i dit abonnement - dog max 20 GB - i 36 lande i Europa. Se de 36 lande her.

Du kan også bruge YouSee Musik udenfor EU, men her vil du blive opkrævet for dataforbrug. Vi anbefaler derfor, at du bruger YouSee Musik i offline tilstand, så du undgår at blive opkrævet for ekstra data. 

Sådan bruger du YouSee Musik i offline tilstand

Se priserne på roaming udenfor EU

Du kan maksimalt tilføje 1000 numre til en playliste. Det svarer til ca. 60 timers musik på én playliste.

Det sker, at rettighederne til sange eller kunstnere bliver trukket tilbage af pladeselskaberne. Hvis det sker, kan du ikke længere finde sangene på YouSee Musik.

Hvis en enkelt sang bliver fjernet, kan du prøve at søge sangen frem fra et andet album. Den kan være tilgængelig i en ny version.

Var denne side brugbar?

Har du brug for yderligere hjælp?