YouSee hjælp

Tag din underholdning med, når du rejser i EU

Som kunde hos YouSee kan du tage al din underholdning med, når du rejser indenfor EU samt EØS-landene Norge, Island og Lichtenstein. Det betyder, at du kan streame live-tv og de film og serier, der hører med i dit YouSee Tv-abonnement, når du besøger et af de 28 EU-lande eller tre EØS-lande. Har du adgang til YouSee Musik, så kan du selvfølgelig også lytte løs til dine yndlingssange.

image

Og du behøver ikke at pakke en ekstra kuffert for at få det hele med. Du skal bare have YouSee Play-appen for at få adgang til dine tv-kanaler og streamingtjenester på din mobil eller tablet. Så uanset om du er i badetøfler eller skistøvler, kan du bare læne dig tilbage og streame de favoritprogrammer, du også ser derhjemme. Du kan tage dine tv-kanaler og streamingtjenester med dig i op til 30 dage ad gangen.Du får al din underholdning med på turen

  • Du kan streame al det indhold*, der hører til dit tv-abonnement på YouSee Play-appen. Du kan også gå på play.yousee.dk på din pc. Og selvfølgelig høre yndlingsnumrene på YouSee Musik-appen.

  • Når du skal streame dine tv-kanaler og streamingtjenester, skal du have internetforbindelse. Vi anbefaler, at du benytter en wi-fi-forbindelse, hvis du har mulighed for det. Så bruger du nemlig ikke af din datapakke når du streamer.

  • Har du YouSee Mobil, kan du bruge din inkluderede datapakke, når du skal streame tv eller høre musik. Du kan dog højest bruge op til 20 GB af din data, når du er i et EU-land udenfor Danmark samt Norge, Island og Lichtenstein. Antallet af GB afhænger af dit abonnement. Og du kan ikke bruge mere data end det, du har tilbage i den pågældende måned. Du kan altid følge dit dataforbrug på Mit YouSee.

*For at se TV 2 via appen skal du have et TV 2 Ude-abonnement til 5 kr. om måneden. Det kan du bestille ved at gå ind på Mit YouSee under Tv, eller ved at kontakte YouSee. Har du et YouSee Play-abonnement eller Minipakken, så er TV 2 Ude allerede inkluderet.Se hvilke lande, der er inkluderet:

Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Lichtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.Spørgsmål og svar

Det koster ikke ekstra at tage dine tv-kanaler, dine streamingtjenester og din musik med i hele EU. Men der kan være omkostninger forbundet med den datatrafik du bruger, hvis du streamer uden at være forbundet via et trådløst netværk (wi-fi). Med et mobilabonnement hos YouSee med EU roaming, kan du bruge op til 10 eller 15 GB, afhængigt af dit abonnement. Du modtager en sms, når du er ved at have opbrugt de GB, du kan bruge til roaming i EU. Når de er opbrugt, så betaler du per MB du bruger. Prisen er 0,06 kr. per MB.

Hvis du har et abonnement, som kun kan anvendes i Danmark, så kan du ikke benytte dit mobilabonnement til at bruge tjenesterne i udlandet.

Mit YouSee kan du tjekke, om du har EU-data i dit mobilabonnement.

Har du ikke YouSee Mobil, skal du kontakte din udbyder for at høre nærmere om datapriser i EU.

Det er altid en god idé at være på en trådløs forbindelse – eller wi-fi, når du streamer. Så bruger du nemlig ikke selv data. Men du har også mulighed for at bruge mobilnettet. Har du mobilabonnement hos YouSee, kan du bruge mellem 10 og 15 GB af din datapakke i EU. Antallet af GB afhænger af dit abonnement.

Mit YouSee kan du tjekke, om du har EU-data i dit mobilabonnement.

Du kan se de tv-kanaler og streamingtjenester, du har adgang til med dit tv-abonnement, med YouSee Play-appen eller via play.yousee.dk. Vil du høre musik, så skal du bruge YouSee Musik-appen eller besøge musik.yousee.dk.

Vi har lavet en forbrugsguide, der fortæller, hvor meget data du egentlig bruger, når du benytter forskellige streamingtjenester.

Du kan tage dine tv-kanaler og streamingtjenester med dig i op til 30 dage ad gangen. Herefter skal du bruge din mobil, tablet eller pc i Danmark, før du igen får muligheden for at streame tv i udlandet.

Der er ingen tidsbegrænsning for brug af YouSee Musik i udlandet.

Det er desværre ikke muligt at skifte dine kanaler og streamingtjenester, så længe du opholder dig i udlandet. Det er, af tekniske årsager, kun muligt i Danmark. Så husk at lave det perfekte mix, før du tager på ferie.

Var denne side brugbar?

Har du brug for yderligere hjælp?