Tekniske krav til dit udstyr, når du bruger YouSee Play-appen

Du kan ikke se YouSee Play ved at forbinde din mobil eller tablet til dit tv med et HDMI-kabel. Det kan du ikke, fordi det strider imod rettighedshåndteringen af digitalt indhold.

Du kan se YouSee Play her:

• iPhone og Apple TV

• Android og Android TV

• PC via browser

• Samsung Smart TV med Tizen

• LG Smart TV med WebOS

• Chromecast - 2. generation og nyere

Anbefaling til din internetforbindelse

Du kan sagtens køre YouSee Play-appen på en stabil og uforstyrret internetforbindelse på 5 Mbit/s. Du får dog den bedste billedkvalitet med en stabil internetforbindelse på 20 Mbit/s eller derover. Du kan også fint bruge dit mobile 4G-netværk, men en stabil wi-fi-forbindelse er altid den bedste løsning.

Tekniske krav til dit udstyr

For at du får den bedste oplevelse med YouSee Play-appen, er der en række tekniske krav til din internetforbindelse og dit udstyr. Dem kan du se nedenfor.

• Du skal bruge YouSee Play-appen. Du kan ikke bruge browseren.

• Dit styresystem skal være opdateret. Vi understøtter de to seneste versioner af iOS og Android. Hvis du har en ældre version, garanterer vi ikke at alt virker som det skal.

PC

• For at kunne bruge play.yousee.dk, skal du have en PC af nyere dato.

• Du skal tillade cookies, da det er en forudsætning for, at du kan se tv, film og serier på din PC.

Browser

Du skal bruge en af følgende browsere:

• Google Chrome – Version 117 og nyere

• Mozilla Firefox – Version 118 og nyere

• Microsoft Edge – Version 117 og nyere

Vi anbefaler, at du bruger Google Chrome og sikrer, at du modtager automatiske opdateringer.
Har du en Chromebook, så skal du være opmærksom på, at du skal benytte browseren og ikke hente YouSee Play som app.

Her kan du se hvilke krav der til dit Smart TV, alt efter hvilket mærke du har:

• Apple TV skal være et Apple TV4 med tvOS 15 og nyere

• Android TV skal være version 7.0 eller nyere

• Samsung Smart TV skal være version 2019 eller nyere med Tizen

• LG Smart TV skal være fra 2019 (WebOS 4) eller nyere.

Vi understøtter i dag Chromecast 2. generation og frem.

Vi yder ikke support på TV med indbygget Chromecast-funktion, da vi ikke kan garantere, at en indbygget Chromecast i dit tv vil fungerer med YouSee Play-appen.
Læs mere om, hvor du aktiverer Chromecast via din smartphone eller tablet.