YouSee Musik på Android Tv og YouSee Streamer

YouSee Musik kan bruges på enheder med Android Tv 12.0 eller nyere.

Du kan sagtens afspille indhold fra YouSee Musik på enten Android Tv eller YouSee Streamer.

Sådan gør du

1. Åbn Google Play på forsiden af dit tv. Søg efter YouSee Musik, og tryk på Installer.

Åbn Google Play på forsiden af dit TV og søg efter YouSee Musik. Tryk på Installer.
  1. Når installationen er færdig, skal du åbne YouSee Musik-appen på dit tv og trykke på Log ind.

Du finder appen på forsiden på dit tv eller på siden med apps.

Gå tilbage til forsiden på dit TV, åbn YouSee Musik-appen og tryk på log ind
  1. Scan QR-koden på tv'et med dit mobilkamera - eller skriv webadressen markeret med grønt i din internetbrowser.

Scan QR-koden på TV'et med din mobils kamera, eller skriv webadressen markeret med grønt ind i din internetbrowser.
  1. Log ind på din mobil eller computer ved at indtaste brugernavn og adgangskode.

Har du glemt dit login, kan du få hjælp her.

Log ind på din mobil eller computer ved at indtaste brugernavn og adgangskode.
  1. Nu er din YouSee Musik-app klar til brug, og du kan søge i alle musiknumre eller afspille indhold fra Min Musik og Stationer.

Vil du redigere eller tilføje playlister, skal du gøre det i mobilappen eller på web

Når du har logget ind, er YouSee Musik-appen klar til brug, og du vil se denne side, hvor du let kan finde Forside, Søg, Stationer og Min Musik.