Se dine forbrugsspecifikationer

Hvis du har fastnet- eller mobiltelefoni hos os, så kan du finde forbrugsspecifikationerne på Mit YouSee

For at få adgang til dine forbrugsspecifikationer, skal du logge ind med NemID den første gang. Herefter vil dine forbrugsspecifikationer være tilgængelige, uden du skal logge ind med NemID. Herunder kan du se, hvordan man gør.

1. Vælg abonnementet du gerne vil se forbrugsspecifikation for i menuen til venstre.
    Du kan se forbrugsspecifikationer for mobil- og fastnet-telefoni.

1. Vælg det abonnement du gerne vil se forbrugsspecifikation for ved at klikke på abonnementet i overblikket

1. Log ind med NemID for at validere dig og få adgang til dine forbrugsspecifikationer.

Indtast brugernavn og password til NemID
  1. Godkend med NemID nøgleappen

1. Som det sidste trin af valideringen, skal du indtaste dit cpr-nummer.

CPR validering
  1. Når du har logget ind med NemID og indtastet dit cpr-nummer kan du se forbrugsspecifikationerne for dit forbrug på enten mobil eller fastnettelefoni.

Når du fremover klikker på 'Se detaljer' ud for Forbrugsspecifikation, vil du få adgang til forbrugsspecifikationer uden at skulle bruge NemID.

Forbrugsspecifikationer kan nu tilgås uden NemID validering fremover