Skift brugernavn og adgangskode i Mit YouSee

Skift brugernavn

Følg denne vejledning, hvis du ønsker at ændre dit brugernavn i Mit YouSee.

1. Gå ind på Mit YouSee, og vælg Indstillinger.

Højre side 1
  1. Under profilindstillinger finder du feltet brugernavn. Her trykker du på Redigér.

Højre side 2
  1. Vælg dit nye profilnavn, og tryk herefter Gem.

Højre 3

Skift adgangskode

Hvis du vil ændre adgangskode, foregår det samme sted, som du skifter brugernavn. Start med at logge på Mit YouSee.

1. Under indstillinger > profilindstillinger finder du feltet adgangskode. Her trykker du på Redigér.

Højre 4
  1. Nu skal du vælge din nye adgangskode.

Adgangskoden skal være på minimum 10 karakterer og skal både indeholde tal samt store og små bogstaver.
    Koden må ikke indeholde specialtegn samt bogstaverne Æ, Ø eller Å.

Når du har valgt din nye kode, trykker du Gem.

Højre 5

Vil du vide mere om Mit YouSee?

Her kan du få generel information om Mit YouSee – din selvbetjening.