Skift brugernavn og adgangskode i Mit YouSee

Skift brugernavn

Følg denne vejledning, hvis du ønsker at ændre dit brugernavn i Mit YouSee.

1. Gå ind på Mit YouSee, og vælg Indstillinger.

Højre side 1
  1. Under profilindstillinger finder du feltet brugernavn. Her trykker du på Redigér.

Højre side 2
  1. Vælg dit nye profilnavn, og tryk herefter Gem.

Højre 3

Skift adgangskode

Hvis du vil ændre adgangskode, foregår det samme sted, som du skifter brugernavn. Start med at logge på Mit YouSee.

1. Under indstillinger > profilindstillinger finder du feltet adgangskode. Her trykker du på Redigér.

Højre 4
  1. Nu skal du vælge din nye adgangskode.

Din adgangskode:

• Skal være mellem 10 og 32 tegn

• Må ikke være den samme som dit brugernavn

• Koden må ikke indeholde specialtegn samt bogstaverne Æ, Ø eller Å

Når du har valgt din nye kode, trykker du Gem.

Højre 5

Vil du vide mere om Mit YouSee?
Her kan du få generel information om Mit YouSee – din selvbetjening.