Sådan bruger du YouSee Play-appen på Android TV

Android TVSkift valg

Du skal være opmærksom på, at YouSee Play-appen IKKE virker på de Philips TV, der blot bruger en variant af Android-styresystemet, fx Android Platform TV, men kun på Philips Smart TV der kører Android TV.

YouSee Play-appen er tilgængelig på tv-bokse med Android TV eller tv-skærme med Android TV-styresystem, for eksempel Sony eller Philips.

Så har du et Android TV, for eksempel dit sommerhus, så kan du se alle dine tv-kanaler og de film og serier der er inkluderet i dit tv-abonnement.

Kom igang med YouSee Play-appen på dit Android TV

1. På dit Android TV skal du gå i Google Play.

01_AndroidTV_GoogleTV
  1. Her skal du søge på YouSee, og så vælger du YouSee Play-appen og installerer den.

02_AndroidTV_soeg
  1. Herefter åbner du appen og logger ind. Du logger ind med dit YouSee Login.
    Hvis du ikke kender dit YouSee Login, kan du finde det her.

2. Indtast brugernavn og tryk på Næste. Indtast så adgangskoden og tryk på Næste igen. Tryk på Login, og så er du i gang.

03_AndroidTV_login
  1. I venstre side af appen finder du menuen med de menupunkter, du kender fra vores tv-bokse.
    Du finder menuen ved at trykke på tilbage-knappen på din fjernbetjening, eller ved at navigere helt ud til venstre med piletasterne.

AndroidTV_Screen_01

Spørgsmål og svar

Er du tv-kunde med tv gennem antennestikket, så er der ikke længere krav om tv-boks i abonnement, for at kunne bruge Android TV-appen. Er du tv-kunde og modtager tv gennem telefonstikket eller via fiber, så følger der altid en tv-boks med i abonnementet.

Du skal som minimum have et tv-abonnement fra YouSee, samt en stabil internetforbindelse. Vi anbefaler som minimum 20 Mbit internetforbindelse.

Du kan installere YouSee Play-appen på de fleste enheder med Android TV 12.0 eller nyere. Du kan ikke installere appen på en YouSee tv-boks.

Du skal bruge dit YouSee Login til at logge ind i app'en. Har du flere logins, skal du bruge det YouSee Login der er tilknyttet dit tv-abonnement. Er du i tvivl om hvilket YouSee Login du skal bruge eller har du glemt din adgangskode, kan du finde hjælp her.

Videokvaliteten er op til 4,5 Mbit/s og lyden er 5.1 surround på de fleste serier. Ellers er der stereolyd på resten af indholdet.

Enheder med Android TV 12.0 eller nyere er understøttet. Blandt andet Nvidia Shield TV, Xiaomi Mi Box International, Nexus Player, Sony TV med Android og Philips TV med Android.

YouSee Play-appen til Android TV er ikke det samme som din YouSee Tv-boks. Der vil være funktioner, der ikke findes i appen til Android Tv. Appen er i konstant udvikling, det er derfor vigtigt, at du husker at opdatere den. Vi foreslår, at du sætter den til at opdatere automatisk. Så er du altid sikker på at have den sidste version.

Ja, smart tv fra TCL og Thomson er ikke understøttet.

1. Start med at finde den film eller serie, du gerne vil se.

2. Så trykker du på ikonet med de tre prikker til højre i kontrolpanelet.

3. Nu kan du vælge de undertekster, du ønsker. Vælg fx dansk (fremmedsprog) eller dansk (hørehæmmede).

image

Virker det ikke?

Kontakt os, så kigger vi på det sammen.

Hjalp denne side dig?