YouSee Play fakta og betingelser

Her på siden kan du læse mere om YouSee Play, valg af teknologi og aktuelle priser. Du kan nemt bestille YouSee Play her.

Sådan kan du få YouSee Play – valg af teknologi

Vi leverer YouSee Play overalt i Danmark – hvordan afhænger af, hvor du bor, og hvordan du ønsker at modtage din underholdning.

App og pc

• Forudsætter internet

• Inkl. adgang via YouSee Play-appen, som fås til både mobil, tablet og Smart TV

• Inkl. adgang via play.yousee.dk

YouSee Streamer

• Forudsætter internet

• 1 stk. streamer medfølger. Det er muligt at abonnere på op til 4 ekstra streamere

• Inkl. adgang via YouSee Play-appen, som fås til både mobil, tablet og Smart TV

• Inkl. adgang via play.yousee.dk

Tv-boks via antennestikket (Coax)

• Forudsætter brugbar ledningsvej og internetadgang på adressen

• 1 stk. tv-boks medfølger, medmindre du har en særaftale gennem din
    bolig-/antenneforening. Det er muligt at abonnere på op til 4 ekstra tv-bokse
    eller streamere

• Inkl. adgang via YouSee Play-appen, som fås til både mobil, tablet og Smart TV

• Inkl. adgang via play.yousee.dk

Tv-boks via fiber eller telefonstikket (DSL)

• Forudsætter brugbar ledningsvej og internet fra YouSee på adressen

• 1 stk. tv-boks medfølger, og det er muligt at abonnere på op til 4 ekstra tv-bokse
    eller streamere

• Inkl. adgang via YouSee Play-appen, som fås til både mobil, tablet og Smart TV

• Inkl. adgang via play.yousee.dk

• Bemærk, at et tændt tv trækker op til 12 Mbit/s af bredbåndshastigheden på din linje

Fakta om YouSee Play

• Du bruger point til at vælge dine tv-kanaler og streamingtjenester, og de har forskellige pointværdier. For mere info se her

• Udvalgte tv-kanaler følger altid med. Se hvilke

• Du kan vælge mellem YouSee Play 10, 20, 30 eller 40 point. Ønsker du flere point, kan de tilvælges enkeltvis – og du kan vælge lige så mange, du vil. Se priser nedenfor

• Du kan altid skifte til et abonnement med flere eller færre point. Det koster ikke ekstra.

• Du kan nemt skifte tv-kanaler og streamingtjenester, når du har lyst – og ændringen slår igennem med det samme. De nye kanaler og tjenester bliver låst i 30 dage, hvorefter du frit kan skifte dem igen, hvis du vil. Se hvordan du gør

• Du får en tv-boks med, når du vælger YouSee Play via antennestikket (coax), fiber eller telefonstikket (dsl) - medmindre du har en særaftale gennem din bolig-/antenneforening. Ekstra tv-bokse kan tilvælges mod ekstra betaling.

• Du får automatisk adgang til YouSee Play-appen og til play.yousee.dk

• YouSee Play-appen fås til mobil, tablet og Smart TV, og den kan bruges på op til 5 forskellige enheder. Se her for mere info

• Du kan tage din underholdning med, når du rejser i EU. Se her for mere info

• Udvalgte streamingtjenesters indhold skal ses via udbyderens egne platforme, medmindre du har en YouSee Streamer, som samler alt indhold.

Månedspriser, engangsbetalinger og gebyrer

Månedspriser på produkter

Pris

YouSee Play – 10 Point

299 ,-/md.
Mindstepris i 6 mdr. 1.794 ,-

YouSee Play – 20 Point

399 ,-/md.
Mindstepris i 6 mdr. 2.394 ,-

YouSee Play – 30 Point

499 ,-/md.
Mindstepris i 6 mdr. 2.994 ,-

YouSee Play – 40 Point

599 ,-/md.
Mindstepris i 6 mdr. 3.594 ,-

YouSee Play – Ekstra point
Kan tilvælges enkeltvis, når du har valgt YouSee Play – 40 Point

10 ,-/md.

Ekstra streamer eller tv-boks (op til 4 ekstra)

30 ,-/md. per stk.

NB Bor du i en antenne- eller boligforening? Tjek om du kan få YouSee Play til særpris.

Engangsbetalinger ved oprettelse

Pris

Oprettelse inkl. app

0 ,-

Oprettelse inkl. app og streamer

399 ,-

Oprettelse inkl. app og tv-boks

599 ,-

Forsendelse af streamer eller tv-boks

99 ,-

Teknikerinstallation - Fiber og DSL (valgfri)

599 ,-

Stiketablering via kabel-tv-stikket (Coax) ekskl. evt. gravning på egen grund

300 ,-

Gravning pr. meter, hvis der ikke er installeret kabel-tv-stik på adressen (Coax)

375 ,-

Stiketablering og gravning via fiber og telefonstikket (DSL)

Se her

Generelle gebyrer

Pris

Skift af til større eller abonnement

0 ,-

Automatisk Kortbetaling

0 ,-

Betalingsservice (Nets)*

9,75 ,-

Manuel betaling (Girokort)*

49 ,-

Gebyr for kopi af regning

49 ,-

Rykkergebyr (ved manglende betaling)
Beløbet er momsfrit

100 ,-

Genåbningsgebyr (efter restancelukning)

Dit abonnement kan blive spærret, hvis du mangler at betale en
eller flere regninger. Genåbningsgebyret bliver tilføjet på den første regning,
efter dit abonnement er genåbnet.

Tip: Du kan slippe for at huske på betalingsfrister ved at
tilmelde dig en automatisk betalingsform.

200 ,-

Teknikerbesøg - forgæves

550 ,-

Startgebyr for teknikerbesøg i hverdage kl. 8:00-16:00

550 ,-

* Undgå betalingsgebyr – tilmeld din regning til Automatisk Kortbetaling

Abonnementsvilkår

Download abonnementsvilkår for YouSee Play her.