Giv en enhed Internetpriortét

Bemærk, 'Mit internet' appen er kun tilgængelig, hvis du har en COAX-forbindelse, og et Sagemcom F@st3890v2 -eller Fast3890v3 router.

Har du mange trådløse enheder i hjemmet, som konstant er på wi-fi, og arbejder du ofte hjemmefra? Så kan det være en ide at lave en enhedsprioritering til f.eks. din arbejdscomputer -eller smartphone via “Mit Internet” appen.

Giv -eller fratag en enhed internetprioritét

1. Åben og login i ‘Mit Internet’ appen

1. Tryk på den grønne knap Enheder

1. Vælg fra enhedslisten, og tryk på den enhed, som skal have en prioritering

1. Tryk på hjertet Prioritér enhed i højre hjørne

1. Hvis ”hjertet” er grønt, er enheden blevet prioriteret.

Du kan nemt fratage prioriteringen fra enheden igen, ved at trykke på hjertet ‘Priorter enhed’ igen.