Hvad er mit netværks-id?

Bemærk, at vi ikke yder hverken telefonisk eller skriftlig support på indlæsning af kanaler.

Hvis du bruger en YouSee Tv-boks, så finder tv-boksen selv netværks-id’et og indlæser dine tv-kanaler.

Inden du kan komme i gang med at se dine tv-kanaler fra os, skal du have dem indlæst på dit tv ved hjælp af et netværks-id.

Hvilket netværks-id du skal bruge afhænger af, hvilken tv-pakke du har fra YouSee. Du kan have en tv-pakke uden Bland Selv (Grund-, Mellem- eller Fuldpakke), Ekstrakanaler eller tv-pakke med Bland Selv.

Oversigt over netværks-id

Har du et tv med en indbygget digital tv-modtager eller en digital tv-boks, som ikke er fra YouSee. Så skal du bruge et af disse to id'er:

Tv med digital modtager

• Tv-pakke uden Bland Selv. Netværks-id: (00)100.

• Tv-pakke med Bland Selv og Grundpakken kombineret med Ekstrakanaler eller Ekstrapakker.
    Netværks-id: (00)111
    .

Billede 1

På tv med en digital tv-modtager (DVB-C-modtager) skal du selv finde tv-kanalerne — læs mere her.

Tv-boks, som ikke er fra YouSee?

Har du en anden digital tv-boks eller tuner, som ikke er fra YouSee, skal du bruge følgende indstillinger for at finde dine tv-kanaler:

Netværks-id

100

Frekvens

450000 kHz

Symbolrate

6875

Modulation

64

Har din forening et særligt netværks-id?

Enkelte foreninger bruger et andet netværks-id end standarden. Find dem her på listen.

Bolig- eller antenneforening

Netværks-id

Hørgården og Remisevænget

Klovborg

Lindved

Rask Mølle

Skibby og Kirke Hyllinge

Tørring

Uldum

Ølholm

Åle

Ishøj Ny Antenneforening

282 og 530