YouSee hjælp

Hvordan får jeg alle mine tv-kanaler igen på min Humax tv-boks?

Brug altid det medfølgende HDMI-kabel!

Oplever du udfald i tv-kanaler eller sort skærm, så kan det skyldes det HDMI-kabel, som du har forbundet tv-boksen til dit tv med. 

Har du mistet dit tv-signal? Her får du fem forslag til, hvordan du finder fejlen og får dine tv-kanaler igen.



Tjek, om der er driftsforstyrrelser

Tjek som det første, om der er generelle problemer i dit område. Vi registrerer typisk fejl inden for 15 minutter. Tjek om din adresse er ramt af driftsforstyrrelser.



Har du valgt den rigtige HDMI-indgang?

Tjek, om dit tv står på den rigtige HDMI-indgang. Tryk på knappen, der typisk hedder Source eller Input på fjernbetjeningen til dit tv, og find den HDMI-indgang, som tv-boksen sidder i.Har du indstillet dit tv og tv-boks til at bruge samme fjernbetjening, så står tv'et på den rigtige HDMI-indgang.



Sidder kablerne rigtigt i din tv-boks?

Tjek, at kablerne sidder, som de skal. Det er vigtigt, at du har brugt de kabler, du fik sammen med tv-boksen.Tjek at:

  • Antennekablet er forbundet mellem tv-boksen og kabel-tv-stikket i væggen

  • HDMI-kablet er forbundet mellem tv-boksen og tv'et

  • Netværkskablet er forbundet mellem tv-boksen og dit modem.

  • Hvis din forbindelse mellem tv-boksen og modem er forbundet via wi-fi, så kan problemet være, at forbindelsen til modemmet ikke er stabil. Hvis du får fejlmeddelelsen "Blocked_by_Cas"- skyldes det formentlig at tv-boksen har manglende eller dårlig forbindelse til internettet.

Vi anbefaler at modemmet er anbragt så frit og højt som muligt og gerne så tæt på tv-boksen som installationen tillader det.Hverken tv-boks eller modem bør stå ovenpå andet elektronisk udstyr, da dette kan forstyrre signalet. Skyldes fejlen rækkevidden på dit wi-fi netværk, kan du forbedre dit wi-fi netværk med vores WIFI booster. Læs mere her  - samt få hjælp til opsætning. Få hjælp med opsætningen af din tv-boks.



Tjek om antennekablet skal udskiftes

Er dit antennekabel mere end to år gammelt, eller er det beskadiget? Så kan du risikere, at det ikke længere er beskyttet mod indstråling fra andre trådløse signaler, der dermed kan forstyrre dit tv-signal. Vi anbefaler dig derfor at udskifte det.Du kan eventuelt kontakte kundeservice her og bestil et nyt antennekabel.



Genstart din tv-boks

Vi ved godt, at vi ofte anbefaler, at du genstarter din tv-boks. Men i mange tilfælde er det netop det, der løser problemet. Tv-boksen laver selv en kanalsøgning og opdaterer sin liste med tv-kanaler. Det gør den når den har været slukket. Derfor skal du prøve at genstarte tv-boksen.

Sådan genstarter du tv-boksen

  1. Slut tv-boksen på tænd/sluk-knappen.

  2. Vent 10-15 sekunder.

  3. Tænd din tv-boks igen.

Humax_sluk-knap_416 (1)


Mangler du stadig dine tv-kanaler?

Har du gennemgået det ovenstående, og har du stadig problemer med tv-signalet, kan du kontakte os. Kontakt YouSee

Husk, at du kan benytte YouSee Play-appen på mobil og tablet eller play.yousee.dk på pc indtil problemet er løst.



Fandt du ikke svaret du ledte efter?

Gå til hjælp, for at få en oversigt over alle vores guides, eller søg på vores forum for at se, om andre har haft netop din udfordring samt hvad løsningen er.

Hvad synes du om denne side?


Har du brug for yderligere hjælp?