Login til dig, som har internet gennem din arbejdsplads

Hvis du har internet gennem din arbejdsgiver, skal du igennem nogle særlige trin for at oprette et YouSee Login. Følg trinene herunder.

1. Første skridt er, at du klikker her for at oprette et ny login.

Herefter trykker du på Opret Login nederst i feltet.

1. Herefter klikker du på Jeg har internet gennem min arbejdsplads.

1. Nu er det tid til at indtaste dit kontonummer samt dit EM/EF/YC/FO/YL-nummer. Begge numre finder du på din ordrebekræftelse. Husk, at numrene skal stå uden mellemrum, når du indtaster dem.

Klik så på Næste.

Læs mere om at finde dit EM/EF/YC/FO/YL-nummer her.

1. Nu skal du indtaste dine personoplysninger samt vælge brugernavn og adgangskode. Til sidst trykker du på Opret dit login

1. Du er nu klar til at bruge dit nye login.