Opret login til Mit YouSee og alle tjenester

Denne side er til dig, som har Tv, Bredbånd, Fastnet, Mail, privat Mobil eller privat Mobilt Bredbånd hos YouSee.

Med et YouSee Login får du både adgang til de tjenester, som følger med til dit abonnement, og til selvbetjeningsuniverset Mit YouSee. Her kan du se dit forbrug, betale regninger og meget mere.

Herunder er en vejledning til, hvordan du opretter et YouSee Login.

1. Tryk på Mit YouSee øverst i venstre hjørne af skærmen.

1. Vælg Opret nyt login.

1. Tryk på Næste.

1. Du skal nu logge på med dit NemID.
    Indtast først Bruger-id og Adgangskode, og tryk så på Næste.

1. Efter du har identificeret dig med NemID, beder vi dig indtaste dit cpr-nummer, så vi kan finde dine oplysninger i systemet. Tryk herefter på Næste.

1. Nu er det tid til at vælge brugernavn og adgangskode.

Læg mærke til de krav, der er til koden.

Tryk så Opret dit login.

Bemærk: Hvis du har en Humax tv-boks til dit kabel-tv (coax), har du automatisk fået oprettet et login. I så fald viser vi dig dette login, når du forsøger at oprette et nyt.