Opret login til Mit YouSee

Kan du ikke se dine abonnementer i Mit YouSee? Prøv at logge ind med MitID i stedet.

Mit YouSee er indgangen til alle dine produkter hos os. Her kan du se og ændre dine abonnementer, betale dine regninger, følge dit forbrug og meget mere.

Vi anbefaler, at du opretter login med MitID, da du nemmere og mere sikkert kan logge på Mit YouSee – uden at du behøver at huske på brugernavn og adgangskode.

Opret login med MitID

For at oprette et login uden MitID skal du bruge:

Klik her for at oprette et login, og følg instruktionerne på skærmen.

1. Klik her for at oprette et login.

2. Klik herefter på Jeg vil gerne have et login med begrænset adgang, ved hjælp af sms-kode.

3. Følg instruktionerne på skærmen.

1. Klik her for at oprette et login.

2. Klik herefter på Jeg har tv gennem en forening.

3. Følg instruktionerne på skærmen.

1. Klik her for at oprette et login.

2. Tryk derefter på Jeg har internet gennem min arbejdsplads.

3. Følg instruktionerne på skærmen.

For at oprette et login skal du bruge: