YouSee hjælp

Pas på dit modem, når det lyner

Er der lyn og torden på vej, eller skal du på ferie? Så er det en god idé at frakoble dit modem og tv-boks. Lyn kan nemlig slå ned i dine stik i væggen, og tage livet af dit elektroniske udstyr. Tag også gerne strømmen fra andet elektronisk udstyr som fx tv og radio – dog ikke køleskabe og frysere.

Udover at redde dit udstyr så er der også en anden god grund til at være på forkant med uvejret: Det er nemlig ikke alle indboforsikringer, der dækker elektronikskader ved lynnedslag. Undersøg hos dit forsikringsselskab, hvordan du er dækket i forbindelse med elektronikskader.

Disse stik og kabler skal du tage ud, når uvejret er på vej:

image

Når først buldren og bragene er overstået, kan du tænde dit udstyr igen – i den rigtige rækkefølge:

  • Tænd først for dit modem

  • Når du er på nettet, kan du tænde for din tv-boksBestil nyt udstyr, hvis dit gamle er lynskadet

Her kan du bestille en ny tv-boks eller et nyt modem, hvis dit udstyr er blevet skadet af lyn. Bemærk, at du skal betale for udstyret jf. vores generelle vilkår.

Bestil udstyr her

Tip: Det kan være, at din indboforsikring dækker eller delvist dækker dine udgifter til nyt udstyr. Prøv at kontakte dit forsikringsselskab.

Når du har bestilt, vil du modtage en bekræftelse via mail. Og vi sender udstyret til dig med PostNord hurtigst muligt.

Er du usikker på, om dit udstyr er ødelagt af lyn eller ramt af fejl?

Så anbefaler vi dig at kontakt YouSee, før du bestiller nyt udstyr. Inden du ringer, kan du prøve at teste dit udstyr ved at sætte det i en anden stikkontakt. Lyser lamperne i udstyret, er det sandsynligvis ikke lynskadet.

Hvad synes du om denne side?


Har du brug for yderligere hjælp?