YouSee hjælp

Problemer med at se tv på pc?

Tjek internetforbindelsen på din pc

Din pc skal have forbindelse til nettet, for at du kan se tv på den. Tjek, om kablet er rigtigt forbundet, eller om du har wi-fi signal på din pc. Tjek samtidig også, om der er lys i lamperne Forbindelse og Internet på dit modem.

Er dit modem ikke online, skal du se nærmere på din internetforbindelse.
Her kan du få hjælp til at komme på internettet igen.

Hvis det er afspilning af tv, som pludselig stopper, kan det være, at I er flere enheder på nettet, end jeres forbindelse kan klare på én gang. Du kan evt. prøve at forbinde din pc med netværkskablet for at sikre en bedre internetforbindelse.Bruger du det korrekte YouSee Login

Du kan have flere login til YouSee. Fx hvis du også har mobilabonnement hos os. Så tjek om det er dit YouSee Login, som er koblet op på dit tv-abonnement, som du er logget ind med.

Du kan logge på Mit YouSee og se, hvilke abonnementer der er forbundet med det login du bruger.

Har du glemt din adgangskode til dit YouSee Login, så læs mere her.Opdater din browser

Det kan være en god idé at tjekke, om du har den nyeste version af din browser. Det kan du fx gøre på på tjekpc.dk.

Ellers kan du skifte browser. Prøv eventuelt Chrome, hvis du ikke allerede bruger den. Du kan hente Chrome her.Sikkerhedsprogram

Problemet kan skyldes indstillingerne i et eller flere sikkerhedsprogrammerne på pc'en. Firewalls, antivirus- og sikkerhedsprogrammer kan gå ind og blokere for, at det kan køre. Du bør derfor tjekke, at indstillingerne for dit sikkerhedsprogram ikke blokerer for plugin'et. Du kan eventuelt prøve at deaktivere eller afinstallere dit sikkerhedsprogram og Firewall midlertidigt for at se, om det gør en forskel.

Alternativt kan du ændre på opsætningen af Internet Explorer. dette kan også have indflydelse på andre browsere, da det i sidste ende er dit sikkerhedsprogram, der bruger ændringen.

 1. Brug søgefunktionen på din pc og skriv Internetindstillinger

 2. Her vælger du fanebladet Sikkerhed

 3. Marker zonen Websteder, du har tillid til

 4. Klik på Websteder

 5. Tilføj dette websted til zonen: *.youseeplay.dkComputerens grafikkort

Det er vigtigt, at du har de korrekte og nyeste drivere installeret til dit grafikkort. Du kan se, om de er installeret korrekt ved at gøre følgende.

 1. Besøg søgefunktionen og skriv Kontrolpanel

 2. Klik på System og Sikkerhed

 3. Klik på System

 4. Klik på Enhedshåndtering i venstre side

 5. Under Skærmkort kan du se, hvilket grafikkort der er installeret.
  Står der "Standard VGA", er grafikkortet ikke korrekt installeret og du vil ikke kunne se tv fra YouSee på din pc. Problemet kan nogle gange løses ved at højreklikke på kortet og vælge Opdater driversoftware og bede systemet søge automatisk.

Hjalp det ikke, så skal du tage kontakt til computerproducenten eller forhandleren og bede dem om hjælp til at få grafikkortet til at virke.

Var denne side brugbar?

Har du brug for yderligere hjælp?