Genstart router eller WiFi Boostere

Bemærk, 'Mit internet' appen er kun tilgængelig, hvis du har en COAX-forbindelse, og et Sagemcom F@st3890v2 -eller Fast3890v3 router.

Ønsker du genstarte din router eller en WiFi Booster på et tidspunkt, hvor du ikke er fysisk til stede i hjemmet?

Så har du netop muligheden for at lave trådløs genstart af dine enheder via “Mit Internet” appen. Du skal blot følge understående guide:

Genstart din router

1. Åben og login i ‘Mit Internet’ appen.

Log-in
  1. Tryk på Mit netværk (Wi-fi ikonet).

Til netværksnavn
  1. Tryk på Wi-Fi.

Tryk på wifi
  1. Under Online, kan du vælge hvilken enhed som skal genstartes.

image
  1. Tryk på Genstart.

Tryk på genstart
  1. Tryk Ja i advarselsvinduet

Din router eller Wi-Fi Booster vil nu genstarte.

Det kan tage op til 5 minutter før enheden kommer online igen.
    Det vil også tage et par minutter før dit netværk vil blive vist korrekt under “mit hjem” i appen.

Tryk OK i advarselsvinduet