YouSee hjælp

Jeg mangler en eller flere af mine kanaler på flere tv

Her i guiden får du fire gode råd, som forhåbentlig kan hjælpe dig med at få dine tv-kanaler tilbage, hvis du mangler en eller flere af dine tv-kanaler.Bruger du de rigtige netværksoplysninger?

Problemet med de manglende tv-kanaler kan skyldes, at du ikke bruger det rigtige netværks-id til at indlæse kanalerne. Måden, du indlæser dine kanaler på, afhænger af dit tv.
Læs her, hvordan du indlæser dine kanalerTjek, om dine kabler skal udskiftes

Det er vigtigt, at alle dine kabler er af høj kvalitet. Det betyder, at de er ordentligt afskærmede og holder forstyrrende stråling ude. Hvis kablerne er over to år gamle eller er blevet beskadiget, så yder de ikke nok beskyttelse mod stråling, og vi anbefaler derfor, at de bliver udskiftet.

Du bør spørge en fagmand i din lokale elektronikbutik til råds om at finde de bedst mulige kabler.
Læs mere om kabler og stråling herDu kan kun se valgfrie kanaler med tv-boks eller et YouSee Kort

Har du et abonnement med valgfrie kanaler, skal du have en tv-boks eller bruge et YouSee Kort for at se de kanaler, du har valgt. Du kan derfor ikke se kanalerne på tv, der ikke har tilkoblet en tv-boks eller et ekstra-kort. 
Læs mere om YouSee Kort her

Har du brug for en tv-boks, så kan du kontakte os her.
Kontakt YouSeeBruger du antennesplitter eller forstærker?

Bruger du en antennesplitter til at koble flere tv til antennestikket?

Prøv at fjerne splitteren, og saml kablet igen, så signalet går direkte til det enkelte tv. Hvis det løser problemet, er signalet i din bolig ikke stærkt nok til at blive delt mellem flere tv. Du har derfor brug for en forstærker. Den kan du købe i en elektronikbutik.

Har du allerede en forstærker, så skal du tjekke, om den er tændt og lyser som den skal.Stadig problemer med dine tv-kanaler?

Har du gennemgået det ovenstående og du oplever stadig problemer, så synes vi, du skal tage kontakt til os - så kan vi sammen kigge på, hvordan vi får løst problemet.
Kontakt YouSee

Husk, at du kan benytte YouSee Play-appen på mobil og tablet eller play.yousee.dk på pc indtil problemet er løst.


Viasat Ultra HD-kanalen er en del af mellem- og fuldpakken fra YouSee.
For at kunne se kanalen Viasat Ultra HD, skal du have et UHD TV (Ultra HD tv).

Viasat Ultra HD sendes med en bitrate på 25 Mbit. Så dit tv skal understøtte Ultra HD/4K.Fandt du ikke svaret du ledte efter?

Gå til hjælp, for at få en oversigt over alle vores guides, eller søg på vores forum for at se, om andre har haft netop din udfordring samt hvad løsningen er.

Hjalp denne side dig?

Har du brug for yderligere hjælp?