YouSee hjælp

Jeg mangler en eller flere af mine kanaler

Vi har samlet fire gode råd, som forhåbentlig kan hjælpe dig, hvis du mangler en eller flere af dine tv-kanaler.


Bruger du de rigtige netværksoplysninger?

Problemet med de manglende tv-kanaler kan skyldes, at du ikke bruger det rigtige netværks-id til at indlæse kanalerne. Måden, du indlæser dine kanaler på, afhænger af dit tv.

Læs her, hvordan du indlæser dine kanalerTjek, om dine kabler skal udskiftes

Det er vigtigt, at alle dine kabler er af høj kvalitet. Det betyder, at de er ordentligt afskærmede og holder forstyrrende stråling ude. Hvis kablerne er over to år gamle eller er blevet beskadiget, så yder de ikke nok beskyttelse mod stråling, og vi anbefaler derfor, at de bliver udskiftet.

Du bør spørge en fagmand i din lokale elektronikbutik til råds om at finde de bedst mulige kabler.
Læs mere om kabler og stråling herDu kan kun se valgfrie kanaler med tv-boks eller et YouSee Kort

Har du et abonnement med valgfrie kanaler, skal du have en tv-boks eller bruge et YouSee Kort for at se de kanaler, du har valgt. Du kan derfor ikke se kanalerne på tv, der ikke har tilkoblet en tv-boks eller et ekstra-kort. 
Læs mere om YouSee Kort her

Har du brug for en tv-boks, så kan du kontakte os her.
Kontakt YouSeeHar du flere tv i hjemmet?

Har du flere tv, men oplever kun fejl på et enkelt fjernsyn?

Prøv at frakoble alle tv'er på nær det fejlramte. Hvis det løser problemet, er signalet i din bolig ikke stærkt nok til at blive delt mellem flere tv. Du skal derfor købe en signalforstærker. Den kan du få i diverse elektronikbutikker. 

Har du allerede en signalforstærker, så tjek først om den er tændt og lyser. Du kan eventuelt prøve at slukke og tænde signalforstærkeren igen. Eventuelt prøv helt at frakoble signalforstærkeren og sætte den til igen. Stadig problemer med dine tv-kanaler?

Har du gennemgået det ovenstående og du oplever stadig problemer, så synes vi, du skal tage kontakt til os - så kan vi sammen kigge på, hvordan vi får løst problemet.

Kontakt YouSee

Husk, at du kan benytte YouSee Play-appen på mobil og tablet eller play.yousee.dk på pc indtil problemet er løst.


Viasat Ultra HD-kanalen er en del af mellem- og fuldpakken fra YouSee.
For at kunne se kanalen Viasat Ultra HD, skal du have et UHD TV (Ultra HD tv).

Viasat Ultra HD sendes med en bitrate på 25 Mbit. Så dit tv skal understøtte Ultra HD/4K.Fandt du ikke svaret du ledte efter?

Gå til hjælp, for at få en oversigt over alle vores guides, eller søg på vores forum for at se, om andre har haft netop din udfordring samt hvad løsningen er.

Hvad synes du om denne side?


Har du brug for yderligere hjælp?