Hvordan udfører jeg en virusscan?

Vi anbefaler altid, at du kører en virusscan som det første, når du har installeret Sikkerhedspakken.

Windows PC

1. Under først fanen Status får du muligheden for at lave en virusscan.

Tryk på Scan, hvorefter Sikkerhedspakken vil starte en scanning, der tjekker din PC for virus.

Mac

1. Under først fanen Status får du muligheden for at lave en virusscan.

Tryk på Scan, hvorefter Sikkerhedspakken vil starte en scanning, der tjekker din Mac for virus.

Android

1. Under først fanen Status får du muligheden for at lave en virusscan ved at trykke på Antivirus.

Tryk på Scan, hvorefter Sikkerhedspakken vil starte en scanning, der tjekker din Android enhed for virus.

1. Tryk på Scan, hvorefter Sikkerhedspakken vil starte en scanning, der tjekker din Android enhed for virus.

iOS

Du skal bruge den indbyggede browser i sikkerhedspakken, for at være beskyttet når du surfer.

1. Åbn YouSee Sikkerhedspakke app.

2. Klik på Sikker browsing.

Husk, at den indbyggede browser i mobilen skal være slået fra. Det kan du gøre under Indstillinger på din iPhone / iPad.